2777
2789
عنوان

عیدی و کادو عروس

3642 بازدید | 78 پست

میخواستم ببینم همه تو عیدا و مراسما، واسه عروس کادو میبرن؟؟؟

آخه من از مرداد نامزد کردم.

عید غدیر که با اینکه سید بودم هیچی بهم ندادن، فقط عید قربان دادن. چند روز دیگه هم شب یلداست، با اینکه خودشون گفته بودن میایم، ولی حالا میگن کار پیش اومده و نمیتونن بیان. حالا من اعیاد دیگه رو نمیدونم. ولی خدایی دیگه نشنیدم شب چله چیزی واسه عروس نبرن...

خانواده همسرم شهرستانن.

ولی خب خودشونم گفتن شب چله میان.

حالا میگن نمیایم.

منم اصلا از دست همسرم ناراحت نیستم. ولی از دست مادر پدرش چرا...

آخه شب یلدا هیچی واسه عروس نیارن؟؟؟؟

تو رو خدا هرکی هر چی براش اتفاق افناده بیا بگه

من دارم دیوونه میشم.

آدمای خوبی هستنا...

ولی من‌نیمدونم چرا اینجوری میکنن...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

حالا شاید بعدا بیارن

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقوام ما برای عروس عید قربان و عید نوروز وشب چله عیدی مفصل میبرن و عید غدیر خم و عید فطر هم شاید بعضی ها کادو بدن 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
حالا شاید بعدا بیارن

یعنی شب یلدا چیزی نیارن، بعدا واسم بیارن؟؟؟

مطمئنم که عمرا همچین کاری نمیکنن.

دیگه از عید غدیر که خودم هم سید هستم مهمتر؟؟؟؟

منم خیلی اینجور چیزا برام مهم بود،غصه میخوردم،الان یادم میفته میگم وای من بودم به خاطر اینجور چیزا غصه میخوردم😂😂😂😂

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

چی بگم والا عزیزم ببخش ولی خانواده همسرت بی بخارن  ازین دست خشکان در اصل باید واست کادو بخرن عید غیر سید بودی هیچی نخریدن؟حالا نه یه چیز گرون یه جیز ارزون دست خالی نیان شب یلدام میارن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
به شوهرت بگو تنها بياد و كادوهاتو بياره!

شوهرم بنده خدا پول نداره.

اونا باید کا و بگیرن که شوهرم بیاره.

اون بنده خدا ۵ ماهه هزار تومان حقوق بهش ندادن. از اون اصلا انتظاری ندارم

حالا شاید واقعا کاری پیش اومده نمیتونن بیان،ممکنه بعدش بیارن

اقوام ما برای عروس عید قربان و عید نوروز وشب چله عیدی مفصل میبرن و عید غدیر خم و عید فطر هم شاید بعض ...

خوش به حالتون. شب چلمون که این شد، عید غدیرم که خییییلی واسم مهم‌بود اصلا انگار نه انگار اومدن عروس سید گرفتن.

خوش به حالتون. شب چلمون که این شد، عید غدیرم که خییییلی واسم مهم‌بود اصلا انگار نه انگار اومدن عروس ...

عزیزم من نه عقد نه هدیه نه خرید نه شب چله و نه هیچی..... نداشتم 😐

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
باید بیارن😠حالا اگ اون شب نمیتونن شب بعدش یا قبلش بیارن

راهشون دوره. نتونن کلا تا چند وقت نمیتونن. وقتی هم از وقتش بگذره دیگه عمرا نمیارن