2777
2789

هفته ای یک بار باهاش کلاس دارم که اونم تموم شد رفتت هر سری هم قبل اینکه وارد کلاس شم وسط راه پله ها اینقدر بد حله عصبی و پنیک میکنم که میشینمم وسط راه اینقدرر تنم میلرزه و خیس عرق میشم نفسم بالا نمیادد مرگو به چشم میبینم و زنده میشم تنم قفل قفل میشهه اینقدر اوضاعم داغون میشه که روزایی که با کراشم کلاس دارم دوستام منو تا دم کلاس میبره تا حالم بهم نخوره هر هفته میبوردش منو این هفته نبود منو ببره دوباره حالم بد شدشش یک ربع رو راه پله نشستم اینقدر دستم میلرزید و خیس عرق شده بودم کل سالن دور سرم میپرخید رفتم سرکلاس خواستم با استادم حرف بزنم و دستمو جلو بردم اینقدر میلرزیدم همه فهمیدن کراشمم همینطوری داشت عین بز نگاهم میکردد نمیدونم از استرس دیدنشه یا چیی فقط اون روزی که قراره ببینمش اینطوری میشمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارام باش دختر والا اونم یه آدمه عین خودت نه گودزیلا 😐😂

قدیما ملت از دانشگاه رفتن تو توهم پیدا کردن شوهر سیر و سیاحت می کردن الان یه کراش هم نسیب هیچ کس نمیشه 😂🤷‍♀️

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

ارام باش دختر والا اونم یه آدمه عین خودت نه گودزیلا 😐😂قدیما ملت از دانشگاه رفتن تو توهم پیدا کردن ...

الان دیگه اینقدر دخترا دم دستی و پسا تنوع طلب شدنن هیچکی اون یکیو گردن نمیگیره