2777
2789

من تقریبا 4 یا 5 ماهه که متوجه این مشکلم شدم 

ناخوداگاه به مرگ یک نفر فکر میکنم ( کاملا اتفاقی و رندوم میاد تو ذهنم مرگ اون آدم )

و 2 یا 3 هفته بعدش اون آدم فوت می کنه 

مثلا یه فامیلی داشتیم این بنده خدا سنی هم نداشت و کاملا سالم بود 

بعد من به مرگش فکر کردم یه مدت بازم میگم دست خودم نبود 

گفتم اگه بمیره چی میشه و خانومش چیکار میکنه و دقیقا هفته بعدش بابام گفت فلانی تصادف کرده و حالش خیلی بده 

3 روز بعدم فوت کرد 

تا الان 4 بار اینطوری شده 

دفعات اول و دوم فکر میکردم اتفاقی بوده ولی حس میکنم اصلا هم اتفاقی نیست

چیکار کنم به نظرتون خسته شدم خودمم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا هم دعاهای من اجابت کنه ،هرروز ازش می‌خوام حکم مرگی که خودش تو قرآن گفته ،اجرا کنه 

بهش گفتم خدایا برا من که بد نمیشه من نهایتش دارم عذاب میکشم 

ولی برا تو بد میشه 

آخه اون هوسبازهای ز.ن.ا کار میگن ؛خدا پشت ما خلافکاران هست روز به روزم خوشی و نعمتشون به راه و بیشتر بی شرفی میکنن ،به من و خدای من می‌خندن 

گفتم :خدایا خودت تو قرآن گفتی مرد و زن متاهل اگه ز.ن.ا کنند باید سنگسار بشن 

خودت بزرگترین شاهد ز.نا کارشون بودی و هستی 

به خدا زشته که به حال خودشون رهاشون کنی 

اینا با سیلی های کوچکتر آدم نمیشن 

تازه چنان وقیح میشن که از خود تو طلبکار هستند

خدایا وقتش با مرگشون تقاص پس بدن 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است