2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوره واقعه

عربی میخونم (کلا فارسی یعنی چی دورت بگردم 😂 قرآن عربیه، فارسی تفسیر براش نوشته شده ترجمه نمیتونه معادل وحی باشه) 

و نتایج خوبی دیدم ازش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

هرشب سوره واقعه بخون عالیع 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سوره واقعه عربی میخونم (کلا فارسی یعنی چی دورت بگردم 😂 قرآن عربیه، فارسی تفسیر براش نوشته شده ترجمه ...

میشه بگین چه چیزایی دیدین اگه راحت هستین

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
سوره واقعه عربی میخونم (کلا فارسی یعنی چی دورت بگردم 😂 قرآن عربیه، فارسی تفسیر براش نوشته شده ترجمه ...

گلم گفتم به خاطری که درست بخونم پس عربی میخونم . قبلش شرایطی نداره که انجام بدم ؟

خودم بخونم یا از اینترنت دانلود کنم تودخونه پخش بشه ؟

میشه بگین چه چیزایی دیدین اگه راحت هستین

دوستم یهویی گفت فلانی یه دوره داره برگزار میشه برای ایجاد عادت الان مشغولم مثلا 

هر وقت دلم میگیره با صحیفه یا یه جمله از کسی شخصی قلبم اروم میشه 

زیارت چندبار قسمتمون شد 

رزق مالیمون هیچوقت لنگ نموندیم خداروشکر 

دیگه خلاصه چرخ زندگی میچرخه درحالی که باید خیلی سخت‌تر می‌بود همه چی توی این شرایطی که الان هستم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
گلم گفتم به خاطری که درست بخونم پس عربی میخونم . قبلش شرایطی نداره که انجام بدم ؟خودم بخونم یا از ای ...

خودت بخون 

دوتا طریقه ختم داره 

یکی از شب شنبه شروع میشه، یعنی جمعه شب.. تا 5 هفته توی نت بزنی میاد.. یکی هم آیت الله بهجت گفتند اگر روز اول ماه قمری دو شنبه باشه شروع کنی.. 

هرکدوم دوست داشتی شروع کن. من جفتشو انجام دادم خوب بوده