2777
2789
عنوان

در امد شوهرم ماهی 30 میلیونه ولی

1324 بازدید | 20 پست

شوهرم کارش ازاده و در امدش بین ماهی 25تا 35ولی اکثرا حدود سی  اما نه غذای خوب میخوریم نه لباس خوب میپوشیم فقط برای خودش میخره برای بچه ها میگه ما بچه بودیم لباسای همدیگه میپوشیدیم واجب نیس برای من میگه مگه کجا میخوای بری لباس برا چیته 

ارزوم فقط مرگشه هیچجوره ادم بشو نیست جوری ازش خسته شدم نه فقط من بچه هام بیشتر خسته شدن 

مدام تو دلم میگم خدایا کجایی چرا نمیبینی این همه ظلمو

داداشاش یمی حقوق بگیر شرکت نفت اون یکی هم خرید و فروش زمین و خونه میکنه درامدشون عالیه بهترین زندگی برا زن بچشون ساختن اصلا شکاک و بددل نیستن اما شانس من این کثافته تازه از حلقوم ما میزنه به اونا میده چرا چون میان پیشش چس ناله میکنن یمی میگه حقوقم ندادن یکی میگه بازار کساده درامد ندارم این بیشرف هم حق مارو بهشون میده زناشون به قر و فرشون میرسن و منه احمق عین چی نگا میکنم حرص میخورم تا یه حرفی بگم چنان دعوایی راه میندازه و صداش تا سر خیابون بعد میره بهشون میگه زنم نمیزاره بهتون پول بدم و دعوا کردیم از رو هم نمیرن خدا لعنتشون کنه

الهی شکر ❤️

نمیدونم دردم کجا بگم سبک بشم خدایا این چه قسمتی بود نصیبم کردی شوهر بیشرفم اکازیون بدیهاست از خسیس بودنش برای ما بگیر تا شکاکی بددلی خیانتکار خبیث و بدذات خیلی خستم هرچی خدارو صدا میزنم فقط یه نگاه خدایا فقط یه حرکت از سمتت میخوام 😭😭😭💔

الهی شکر ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با ۴۰ تومن زاییدیم زیر هزینه ها

با اینکه نه خرج آرایشگاه و قر و فر داریم ، نه کلاس خاصی میریم ، نه آنچنان غذای لاکچری میخوریم

لباسم خیلی کم میگیریم

زندگی با زیر ۵۰ تومن نمیچرخه ، مشکل از شوهر شما نیس

حقوقایی که ما میگیریم صرفا مخارج روزمره رو جواب میده

ما با ۴۰ تومن زاییدیم زیر هزینه هابا اینکه نه خرج آرایشگاه و قر و فر داریم ، نه کلاس خاصی میریم ، نه ...

عزیزم اون اگه به داداشاش نده بهترین زندگی میشه درست کرد حالا بهترین نه در حد غذای خوب ما 1ساله گوشت نیومده خونمون چون نمیخره میگه اصرافه 

بعد اینا به کنار شکاک و بددله زندانیم کرده رسما 

زبونش تلخه

الهی شکر ❤️