2777
2789
عنوان

مصرف گل گاوزبان در بارداری

5306 بازدید | 11 پست

آقا من نمیدونستم مصرف گل گاو زبان واسه خانومای باردار ممنوعه و باعث نقص جنین میشه، سه شب پشت سر هم دارم میخورم، دو روز دیگه موعدمه،  نمیدونم باردارم یا نه، سرچ زدم نوشته خانوما تو حالت عادی اگه پنج روز پشت سر هم گل گاوزبان بخورن پریود میشن، حالا چیکار کنم بنظرتون دارم می میرم از استرس، ای خدااااا چ غلطی کردما

خدایا مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همون ماه که باردارشدم کلی گل گاوزبان وسنبل الطیب خورده بودم ولی خداروشکربچم صحیح وسالمه

خداروشکر،  یعنی الکی نگران نباشم،  البته خوب نمیدونم باردار باشم یا نه،این دو روز حالا عین دوسال میگذره،واسم دعا کنید 

خدایا مرسی
خداروشکر،  یعنی الکی نگران نباشم،  البته خوب نمیدونم باردار باشم یا نه،این دو روز حالا عین ...

عزیزم اصلانگران نباش توگوگل الکی شلوغش میکنن خیلی ازداروهارواگه عوارضشوبخونی آدم میترسه ولی پزشکاتوبارداری تجویزمیکنن

یا من اسمه دوا و ذکره شفا