2777
2789
عنوان

وکیل هس

247 بازدید | 35 پست

سلام 

کسی اینجا وکیل هس میخوام راهنمایی کنه 

ممنون میشم❤️❤️

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

خودتون وکیل هسین عزیزم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا   
بفرما

خودتون وکیل هسی عزیزم

بله

عزیزم من با شوهرم مشکل دارم ولی هیچ جوره منو ول نمیکنه همش تهدید به مرگ می‌کنه که اگه ازش جدا شم منو می‌کشه 😔

وکالت طلاق گرفتم ازش و حضانت پسرمو بعد رهن این خونه ای که الان توشیم به اسم خودمه .چطور میتونم طلاق بگیرم و بیرونش کنم چه کاری باید انجام بدم ؟

عزیزم من با شوهرم مشکل دارم ولی هیچ جوره منو ول نمیکنه همش تهدید به مرگ می‌کنه که اگه ازش جدا شم منو ...

وکالت دارین کافیه یه دادخواست بدید از طریق دفاتر قضایی

کاربر آقا

استارتر جان اگر اجازه میدی منم بپرسم؟

بفرما عزیزم

عزیزم من با شوهرم مشکل دارم ولی هیچ جوره منو ول نمیکنه همش تهدید به مرگ می‌کنه که اگه ازش جدا شم منو ...

اول برای طلاقت اقدام کن با وکالت در طلاق ی وکیل بگیر نیازی ب حضور شوهرت در هیچ مرحله ای نیست . بعد قفل در و عوض کن راهش نده هر وقت اومد زنگ بزن کلانتری و اگه ادامه داد با همون صورتجلسه کلانتری ازش شکایت مزاحمت و تهمت و ..کن

ما شاء الله شما تمام راه رو رفتی!
فقط انجامش مونده؛ وقتی وکالت در طلاق رو داری دیگه بدون حضور اون میتونی تمام مراحل طلاق رو طی کنی.