دوستان اصلاً تو این وادی ها نبودم من. ولی اونایی که تجربه دارین اگه یه نفر عاشق شما بشه. بعد خیلی هم عاشق ها. پای شما صبر میکنه؟ مثلاً یه سال دوسال تا شرایطتتون اوکی بشه؟ می دونم خنده داره من اصلاً تو این وادی ها نبودم نمی دونم چم شده 😭😭چی شدم من، عجیبه برام!
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باهاش صحبت بکنید و ببینید نظر اون چیه و بالاخره تو سختی ها و مشکلاتی که هست اگه پا به پات باشه یعنی ...
یه جورایی مثل فیلما شده عجیبه یه جورایی، من شرایطش نیست باهاش صحبت کنم ولی می دونم دنبالم راه میفته میاد. یکی یه چی بهم بگه جوابش رو میده. چون از همسایه ها هستن صداشو میشنوم. میاد حرفای منو گوش میده. همش پشت دیوار اون طرف وایساده
پس بهت علاقه داره احتمالاولی خوب بالاخره باید شرایطی باشه باهم حرف بزنید دیگهآره دیگه
😅یه بار عصبانی شدم یه چی بهش گفتم. خب پس صبر میکنه . آخه ما شهرستانیم اون با بابام و خانوادش با بابام حرف زدن ولی به من هیچی نمیگن خودم فهمیدم ولی من نمی خوام الآن ازدواج کنم. نگرانم صبر نکنه. بره 🥲