2777
2789
عنوان

یه سؤال

116 بازدید | 12 پست

روم نمیشه راستش بپرسم 😫

دوستان اصلاً تو این وادی ها نبودم من. ولی اونایی که تجربه دارین اگه یه نفر عاشق شما بشه. بعد خیلی هم عاشق ها. پای شما صبر میکنه؟ مثلاً یه سال دوسال تا شرایطتتون اوکی بشه؟ می دونم خنده داره من اصلاً تو این وادی ها نبودم نمی دونم چم شده 😭😭چی شدم من، عجیبه برام! 

اره خب عاشق واقعی صبر میکنه حتی اگه خیلی طول بکشه

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بفهمم واقعی هست یانه؟ من این چیزا رو بلد نیستم.

باهاش صحبت بکنید و ببینید نظر اون چیه و بالاخره تو سختی ها و مشکلاتی که هست اگه پا به پات باشه یعنی واقعیه اگه ادا بیاد و کم کم سرد بشه خوب مشخصه که 

الکیه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
باهاش صحبت بکنید و ببینید نظر اون چیه و بالاخره تو سختی ها و مشکلاتی که هست اگه پا به پات باشه یعنی ...

یه جورایی مثل فیلما شده عجیبه یه جورایی، من شرایطش نیست باهاش صحبت کنم ولی می دونم دنبالم راه میفته میاد. یکی یه چی بهم بگه جوابش رو میده. چون از همسایه ها هستن صداشو می‌شنوم. میاد حرفای منو گوش میده. همش پشت دیوار اون طرف وایساده 

یه جورایی مثل فیلما شده عجیبه یه جورایی، من شرایطش نیست باهاش صحبت کنم ولی می دونم دنبالم راه میفته ...

پس بهت علاقه داره احتمالا

ولی خوب بالاخره باید شرایطی باشه 

باهم حرف بزنید دیگه

آره دیگه

پس بهت علاقه داره احتمالاولی خوب بالاخره باید شرایطی باشه باهم حرف بزنید دیگهآره دیگه

😅یه بار عصبانی شدم یه چی بهش گفتم. خب پس صبر میکنه . آخه ما شهرستانیم اون با بابام و خانوادش با بابام حرف زدن ولی به من هیچی نمیگن خودم فهمیدم ولی من نمی خوام الآن ازدواج کنم. نگرانم صبر نکنه. بره 🥲

😅یه بار عصبانی شدم یه چی بهش گفتم. خب پس صبر میکنه . آخه ما شهرستانیم اون با بابام و خانوادش با باب ...

ان شالله که همه چیز درست بشه 

اگه صبحت کردن باهاشون که خوبه وقتی جدی تر شد شما حرفاتو بهش بزن و ببین نظرش چیه 

در مورد 

صبر کردن