shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2865 عنوان دعاااا 103 بازدید | 6 پست سلام یه دعا رو چجوری باید با آب گل محمدی شست ؟؟؟ 😐آب گل محمدی از کجا پیدا کنم اخه؟ گلاب محمدی قبوله یا نه ؟ اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸 1403/10/10 | 22:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negahamkon عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3712 آب گل محمدی همون گلاب میشه دیگ تو ی لیوان بریز دعا رو هم بنداز توش یکم با دستت اینور اونورش کن میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2865 آب گل محمدی همون گلاب میشه دیگ تو ی لیوان بریز دعا رو هم بنداز توش یکم با دستت اینور اونورش کن ع جدی پس همون گلاب میشه ؟ آب هم قاطیش کنم یا با گلاب خالی بشورم ؟بعد ک با دستم مالیدم و اینور اونور کردم کاغذ رو از توش بردارم بندازم سطل زباله؟ اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
negahamkon عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3712 ع جدی پس همون گلاب میشه ؟ آب هم قاطیش کنم یا با گلاب خالی بشورم ؟بعد ک با دستم مالیدم و اینور اونو ... باز میتونید از کس دیگه ایی بپرسید اون دعا رو نندازید بره بندازید تو آب جاری باز بپرسید از کیی میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2865 باز میتونید از کس دیگه ایی بپرسید اون دعا رو نندازید بره بندازید تو آب جاری باز بپرسید از کیی اهان . اوکیع . ممنونم فقط یه چیزی بعد ک بخوام بمالم کاغذ رو کاغذ اکه یکم له بشه و بره توی دهنم چی اشکال ندارع ؟ رنگ خودکاری ک دعا روش هست چی ؟ میره توی دهنم خب 😐 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
negahamkon عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3712 اهان . اوکیع . ممنونم فقط یه چیزی بعد ک بخوام بمالم کاغذ رو کاغذ اکه یکم له بشه و بره توی دهنم چی اش ... فک نکنم اشکالی ایجاد کنه میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2865 فک نکنم اشکالی ایجاد کنه ممنون ،🙏 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸