2777
2789
عنوان

نظر سنجی رابطه عاشقانه با رل

108 بازدید | 10 پست

روابط عاشقانه چرا باید اینقده بی مقدس بشه؟

یه زمانی عشق مقدس بود

یه زمانی هوس قاطی عشق نبود

یه زمانی عشق یه معنی دیگه میداد

الان اسم این اداهای سطحی رو عشق گذاشتن و قداست عشق رو بردن زیر سوال

فقط برونین اینا ک جوانای امروزی دارن، عشق نیستن یه چیز دیگه‌ست...

تعداد رای : 6
نظرسنجی
صددرصد موافقم
3
50%
مخالف این چیزی هستم ک میگی
0
0%
طرف من با بقیه پسرا فرق می کنه
3
50%

ببین همه پسرا هوسباز نیستن من دوتاشو تجربت کردم یکی انقد عاشقت میشه تو همون سن کم که برات خودکشی میکنه اما یکی فقط از تو سو استفاده جنسی

ʀᴇꜱᴘᴇᴄᴛ ʏᴏᴜʀ ɪɴᴊᴜʀʏ(ganji)🌌✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترم سیزده سالته دوتا تجربه کردی؟پدر و مادرت در جریان هستن؟

من 15سالمه و اینکه بله تو سن کم دوبار تجربه داشتم هر دوتاشم پدر مادرم اطلاع داشتن اما دورادور بعدشم رفتیم پیش مشاور و از اون تایم تا الان رابطه نداشتم

من 15سالمه و اینکه بله تو سن کم دوبار تجربه داشتم هر دوتاشم پدر مادرم اطلاع داشتن اما دورادور بعدشم ...

اصن بگو پونزده سال😐😐همچین میگی از اون موقع تا الن رابطه نداشتم انگار چهل سالته خدایا ب کجا داریم میریم

من 15سالمه و اینکه بله تو سن کم دوبار تجربه داشتم هر دوتاشم پدر مادرم اطلاع داشتن اما دورادور بعدشم ...

خدا حفظت کنه

امیدوارم موفق باشی دخترم

فقط چندسال از بچه من بزرگتری

سایه پدر و مادرت مستدام

اصن بگو پونزده سال😐😐همچین میگی از اون موقع تا الن رابطه نداشتم انگار چهل سالته خدایا ب کجا داریم م ...

کاش یکم پشت بچه ها بودید خداروشکر پدرو مادری دارن کت همه جا پشتم هستند فضولیشم بت شما نیمده ناراحت نشیذا ولی هر وقت هر چی میشت بحث سن و سالو میکشید وسط شاید من 15ساله بیشتر از شمای 15ساله قدیم میفهمم 

خدا حفظت کنهامیدوارم موفق باشی دخترمفقط چندسال از بچه من بزرگتریسایه پدر و مادرت مستدام

خیلی ممنونم خدا شما پدرو مادرای مهربونو برای سرزمینمون نگه داره

کاش یکم پشت بچه ها بودید خداروشکر پدرو مادری دارن کت همه جا پشتم هستند فضولیشم بت شما نیمده ناراحت ن ...

خداروشکر ولی چندسال دیگه امکان داره پشیمون شی برای همین گفتم چون بهرحال مام‌این سنو گذروندیم 

خداروشکر ولی چندسال دیگه امکان داره پشیمون شی برای همین گفتم چون بهرحال مام‌این سنو گذروندیم

کامنتمو با دقت میخوندید نودتون میفهمیدبد میگم من 2ساله با هیچ احدی نیستم تو سن کم سر کنجکاوی بودم کت خب خداروشکر با کمک مامان بابام حل شد