2777
2789

😂😂😂😂😂 من ک خودم زدم شیشه خونه عموم اینا رو شکستم  بعدشم رفتم ب زن عموم گفتم یکی زده شیشه خونتون رو شکسته  🤣🤣🤣🤣 البته از عمد نبود 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

باور کردنی نیست اگه بخوام تعریف کنم

بگو من باور میکنم 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم آیینه شمعدون عروسی پدرمادرمو شکستم 

انداختم گردن داداشم

اوووه کلی خراب کاری داشتم بس ک شر وشیطون بودم😂

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

باور کردنی نیست اگه بخوام تعریف کنم

بگو من باور میکنممم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

گردن گیرت خراب بوده و خودت بچه زرنگ🤣😂🤣

آره 🤣🤣🤣🤣 الانم هرکار بکنم گردن نمیگیرم

زدم آیینه شمعدون عروسی پدرمادرمو شکستم انداختم گردن داداشماوووه کلی خراب کاری داشتم بس ک شر وشیطون ب ...

دادشت کوچولو بود 

عطر مامانم که خیلی روش حساس بود رو تو چند ساعت تموم کردم کلی هم پاشیده بودم داخل چشمم به شدت قرمز شده بود میسوخت 

اما اسرار داشتم تموم شدنش کار من نبوده من بهش دست نزدم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

مامانم ی فرش کوچولو میبافت با دختر داییم بازی میکردیم توی اون اتاق نمیدونم چیشد فرشه از وسط بریده شده بود ولی من یادمه کار ما نبود

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

یه جا رو آتیش زدم کل خونه و زندگییشون سوخت بعدم گردن یکی دیگه افتاد

وایی\\\\

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یه جا رو آتیش زدم کل خونه و زندگییشون سوخت بعدم گردن یکی دیگه افتاد

چند سالت بود  چجوری 😬