2777
2789
عنوان

شوهر شما ب دختری ک میرقصه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 30 پست
پس خودمو بروز کنم😁

خیلیم بروز نکن که روش توی روت باز نشه 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

این اول زیر چشمی بود الان کلا واضح ازشون حرف میزنه🤐

بگو نه من حواسم بیشتر به اون آقاهه کنارشون بود ماشالله جای برادری 🤪

نگیا شوخی کردم

دل ب دلش نده سرنگین باش ولی حساسیت هم نشون نده یه جوری رفتار کن ک به خودش شک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ی منحیا و عفت کجاست؟چرا بعضی دخترها به خودشون اجازه میدن در ملاء عام اینکار رو بکنند؟

الان عادیه اونا حق دارن هر طوری میخوان بگردن رفتار کنن این مردای فلان فلان شده باید جلو چشمشون بگیرن

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

والا ما هم خشتکشو میکشیم سرش جرات نمیکنه خیره نگاه کنه زیر چشمی میبینه🤣

من اینقدر خشتکش کشیدم سرش دعوا کردم دیگه ترسی نداره

بگو نه من حواسم بیشتر به اون آقاهه کنارشون بود ماشالله جای برادری 🤪نگیا شوخی کردمدل ب دلش نده سرنگی ...

من ی بحث دیگه تو ماشین باز کردم راجب مربی باشگاه ک مرده و فلان یکم اعصابش خراب شد 😂

به نظرم طبیعیه نگاه کنن اما اگر ادامه دار باشه دیگه جالب نیست

من دیگه نگاه نکردم چقدر نگاه کرد همین ک دیدم جلو چشمم زل زده بهشون بیخیالش شدم فهمیدم این آدم نمیشه

یهو میبینه شلوار پاش نیست و پارع شده باسنش😐

مثل اینه ک دوتا پسر ک...ون لخت لب ساحل باشن من نگاه کنم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

الان عادیه اونا حق دارن هر طوری میخوان بگردن رفتار کنن این مردای فلان فلان شده باید جلو چشمشون بگیرن

یعنی چی؟!

چرا اونا حق دارن 

خب مردا هم حق دارن ببینن 

زن برای دیده شدن افریده شده مرد برای دیدن 

وقتی از چهار چوب محارم خارج بشه اینطوری داستان میشه

نه عزیزم این اشتباهه.چرا باید بگیم، هر کسی حق داره هر کاری میخواد بکنه؟

جامعه حریم داره.همونطور که کسی حق نداره تو اتوبوس سیگار بکشه و اونجا رو آلوده نکنه،دیگران هم نباید با ظاهر های زننده و رفتارهای نادرست، فضای بیرون رو سمّی کنند.

آزادی یعنی خانواده بتونند در هر فضایی در جامعه حضور پیدا کنند،بدون داشتن اینطور تجربه ها 

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

من دیگه نگاه نکردم چقدر نگاه کرد همین ک دیدم جلو چشمم زل زده بهشون بیخیالش شدم فهمیدم این آدم نمیشه

خب به هر حال شما هم یع نظر نگاه کردی دیگه فهمیدی اونجا چ خبره...

اگر مردی به زنی که هیچ جلب توجه و کار نامتعارفی نکرده نگاه کنه مشکل داره 

اما وقتی زن ها به طرز نادرست و نامتعارفی خودشونو نمایش میذارن طبیعیه مرد هم نگاه میکنه