2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بیاید

114 بازدید | 19 پست

میتونم بپرسم چرا تاپیکای من توسط سایت قفل شده؟۳ تاشون قفل شد یکیش ک برا تاپیک سم بود گفتم اگه میشه برگردونید اونو خودم قبول دارم ک بعد از تاپیک ترکیده نباید تاپیک زد ولی من ی تاپیک زدم زمانی ک کتی قطع شد گفتم بهش اگه اینجا رو میخونه برگرده شما قفلش کردید

تاپیک من بر خلاف قوانین سایت نبود ک قفل شده من برای کاربری تاپیک نزدم ک خطا کرده باشه خودش خواسته قطع بشه میشه دلیلش رو بگید بهم.

میتونم بپرسم چرا تاپیکای من توسط سایت قفل شده؟۳ تاشون قفل شد یکیش ک برا تاپیک سم بود گفتم اگه میشه برگردونید اونو خودم قبول دارم ک بعد از تاپیک ترکیده نباید تاپیک زد ولی من ی تاپیک زدم زمانی ک کتی قطع شد گفتم بهش اگه اینجا رو میخونه برگرده شما قفلش کردید

تاپیک من بر خلاف قوانین سایت نبود ک قفل شده من برای کاربری تاپیک نزدم ک خطا کرده باشه خودش خواسته قطع بشه میشه دلیلش رو بگید بهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😞😞

منم تا پیک مسابقم قفل شده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

تو بارداری؟

🤔

پس چرا قبلا تیکرت نبود؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
منم تا پیک مسابقم قفل شده

بی دلیل ک نمیشه بارها کاربرانی رفتن و بارها بعدش کاربرا تاپیک زدن ک اون برگرده ولی واسه اونا چرا قفل نشده تاپیک من بر خلاف قوانین سایت نبود ک الکی قفل بشه خودم نیمه خصوصیش کرده بودم ک کسی نیاد نیازی ب قفل نبود

نه تیکرم واسه ی چیز دیگه س

آها الان امضاتو خوندم 😊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

ی تاپیک دیگه هم بود اون شب ک زلزله اومد توی عنوان گفتم نترسید تاپیک جنبه فان داشت دیدم دوستان ناراحتن بیان دور هم باشیم اون چرا باید قفل بشه؟چون کلمه زلزله تو پست اول تاپیک بود؟این همه تاپیک زلزله چیزی نشد فقط تاپیک من مشکل داشت؟تازه ما اصن درمورد زلزله اونجا حرف نزدیم بعدشم نیمه خصوصی بودد نیازی ب قفل نبود واقعا نمیفهمم