2777
2789
عنوان

آلرژی نوزاد و پپتی جونیور

64 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها

کیا تجربه الرژی و شیر خشک جونیور رو دارن؟

دخترم ۳ ماهشه. دو هفته س تشخیص الرژی دادن و رژیم محصولات گاوی و اجیل و تخم مرغ رو دارم.

من دوسه روزه جونیور رو بهش دادم دلدرد داشت و بیحال بود و مدفوعش متمایل به قرمز و سیاه شد و مخاطی تر، دیگه قطعش کردم. ایا برای اینکه بفهمم بهش میسازه یا نه باید ادامه بدم تا دو هفته؟؟ یا همین ۳ روز کافیه؟

به نظرتون شیرخشک نئوکیت رو امتحان کنم یا رژیم رو حفظ کنم و شیردهی رو ادامه بدم؟

برو دکتر بهت میگه شاید ازمایش مدفوع بخواد

از دکتر بهروز مقدادی مشاوره گرفتم و دوباره میخوام مشاوره بگیرم ولی گفتم از تجربه شمام استفاده کنم 

بچه اولم هم الرژی داشت اما شیرخودمو میدادم با رژیمی که رعایت میکردم و خداروشکر تا یک سالگی خیلیییی بهتر شد و اکثر غذاها براش اوکی بود. اما واس دومی اصلا انرژی و حوصله رژیم رو ندارم. و میخواستم بهش شیرخشک بدم که اینطور شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با جونیور اوکی بود، خیلی خوبه که.قد و وزنش خوبه؟

حتما سعی کن شیر خودتو بدی

شیر خشک پپتی جونیور هیچ وزن دهی نداره

من چون دو قلو ان از بس شبانه روز بیداربودم شیرم خشک شد

وگرنه اگر شیرخودمو میدادم این بدبختیارو نمیکشیدم

حتما سعی کن شیر خودتو بدیشیر خشک پپتی جونیور هیچ وزن دهی ندارهمن چون دو قلو ان از بس شبانه روز بیدار ...

فعلا شیر خودمو میدم ولی خب با این رژیم الرژی ، شیرم خیلی کم شده. یه وعده کمکی میدم ولی به زور ۳۰تا میخوره. از گشنگی بهتره.