2777
2789

باور کنید ما اصلا ناراحت که نمیشیم هیچ  میفهمیم چقدر طرفش درکش بالاس ،پدر من زمینگیره  ،مثل بچه نیاز به مراقبت داره ،من دست تنهام  ،واقعا چقدر خوب بود اگر کسی نمیومد عیادت ،مرتب باید به خونه زندگی برسم ،جون ندارم ،توان ندارم بدنم نمیکشه  تو رو خدا عیادت مریض زمین گیر نرید ،اونیکع مریض داری میکنه بع اندازه ی کافی کار سرش ریخته دیگه توان تمیزکاری مدام خونه و پذیرایی نداره ،کاش کمی انسانیت داشتیم ،خیلیها هم که  کلا سر زده میان حتی قبلش تماس هم نمیگیرن 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

بزارید زندگیمونو بکنیم  یروز خاله میاد یروز عمه یروز همسایه یروز چه میدونم دایی ،بابا  یبار اومدین بسه   چخبرتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم واقعا عقل و درک ندارن بهتره اعلام کنید که شرایط مهمون داری نداریم

قربونت مگه میشه  ،عقل و درکم دارن  میان برا تفریح به بهونه ی سر زدن به مریض ،اخه مریضی که حتی خودشم نمیشناسع چه سر زدنی داره؟

بچه ک بودم رفتیم عیادت عموی پدر بزرگم ۹۵ سالش بود بلند شد بره دسشویی نرسیده به لسشویی مدفوعش ریخت

اون حس خجالت چشماش وقتی منه ۹ ساله نگاهش میکردم هیچ وقت یادم نمیره

بنده خدا سه روز بعدش فوت شد

هیچ وقت دیگ عیادت مریض بدحال نرفتم 

.

بچه ک بودم رفتیم عیادت عموی پدر بزرگم ۹۵ سالش بود بلند شد بره دسشویی نرسیده به لسشویی مدفوعش ریختاون ...

😔پدر من زمینگیره  ،همش استرس داریم موقع تعویض پوشک یا مثلا چه میدونم حمام کسی یهو زنگ نزنه ،ترس اینکه خونه ریخته پاش باشه ،میوه یهو تو خونه نباشه   اخه چرا ادما درک ندارن  بابا  یه زنگ بزنید احوالشو بپرسید   

اخه تو ادمی چطور از پس این همه کار بر بیای نمیبینن دست تنهایی

بگمونم میان که منو تو موقعیت بد ببینن و لذت ببرن   تموم بدنم مریضه جون ندارم  بارها غیر مستقیم گفتم کشش ندارم  میفهمن ولی ......

کلا عیادت مریض نباید رفت مریضی که نا نداره بلند شه واقعا  یه تلفن کافیه

من عمل کرده بودم اومدن دیدنم با شکم پاره ازشون پذیرایی کردم بگیمم نیان ناراحت میشن

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید

اگه فامیل من بودید هر هفته می‌آمدم اما هر بار همراه خودم  ی وعده غدا مثل کوفته دلمه یا خورشت می‌آوردم که یکم زحماتتون کمتر شه ی ربع بیشتر نمیموندم که هم مریض خوشحال شه هم شما به زحمت نیفتی  براتون نون میخریدم تو خونه کمکتون میکردم      کلا عصای دستتون بودم   هنوز یادم نمیره مریض بودم زن داداشم می‌آمد بهم سر میزد برام ظرف می‌شست  خیلی حس خوبی بود 

میدونن ما همیشه خونه ایم ،نمیشه پدرمو تنها بزاریم کاملا زمینگیرع

مهم نیست بزار بدونن بعدا بگید دستمون بند بود

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
اگه فامیل من بودید هر هفته می‌آمدم اما هر بار همراه خودم ی وعده غدا مثل کوفته دلمه یا خورشت می‌آورد ...

عزیزم چه قلب بزرگی دارین ،مال ما یهو میان که تازه اگه  چیزی بود برن پشت سرت به حرف زدن و غیبت کردن