باور کنید ما اصلا ناراحت که نمیشیم هیچ میفهمیم چقدر طرفش درکش بالاس ،پدر من زمینگیره ،مثل بچه نیاز به مراقبت داره ،من دست تنهام ،واقعا چقدر خوب بود اگر کسی نمیومد عیادت ،مرتب باید به خونه زندگی برسم ،جون ندارم ،توان ندارم بدنم نمیکشه تو رو خدا عیادت مریض زمین گیر نرید ،اونیکع مریض داری میکنه بع اندازه ی کافی کار سرش ریخته دیگه توان تمیزکاری مدام خونه و پذیرایی نداره ،کاش کمی انسانیت داشتیم ،خیلیها هم که کلا سر زده میان حتی قبلش تماس هم نمیگیرن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ک بودم رفتیم عیادت عموی پدر بزرگم ۹۵ سالش بود بلند شد بره دسشویی نرسیده به لسشویی مدفوعش ریختاون ...
😔پدر من زمینگیره ،همش استرس داریم موقع تعویض پوشک یا مثلا چه میدونم حمام کسی یهو زنگ نزنه ،ترس اینکه خونه ریخته پاش باشه ،میوه یهو تو خونه نباشه اخه چرا ادما درک ندارن بابا یه زنگ بزنید احوالشو بپرسید
اگه فامیل من بودید هر هفته میآمدم اما هر بار همراه خودم ی وعده غدا مثل کوفته دلمه یا خورشت میآوردم که یکم زحماتتون کمتر شه ی ربع بیشتر نمیموندم که هم مریض خوشحال شه هم شما به زحمت نیفتی براتون نون میخریدم تو خونه کمکتون میکردم کلا عصای دستتون بودم هنوز یادم نمیره مریض بودم زن داداشم میآمد بهم سر میزد برام ظرف میشست خیلی حس خوبی بود