2777
2789
عنوان

مدام فکرمو خراب میکنم

72 بازدید | 12 پست

سلام

دوستان شوهرم در محل کارش ۹۰ درصد نیروها و طراح هاش دختر هستن با اینکه بهش خیلی خیلی اعتماد دارم اما باز هم نمیدونم چرا اذیت میشم از نظرتون چیکار کنم خودش ادم خیلی درستیه اما بهم حق بدید تو این جامعه الان واقعا نگران کننده اس و اینکه شغلشون جوریه که باید باهم و در کنار هم کار کنن

اگر میتونی خودتم برو سرکار چون تا تو موقعیت مشابه قرار نگیری نمیتونی درک کنی خیلی از روابط کارین ..ا ...

دقیقا خودش هم همینو میگه من درس میخونم

اما نمیدونم چرا انقدر برام این قضیه مهم شده

نگرانم زندگیمو خراب کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا خودش هم همینو میگه من درس میخونماما نمیدونم چرا انقدر برام این قضیه مهم شدهنگرانم زندگیمو خراب ...

هر روز واسه زندگیت و همسرت آیه الکرسی بخون و زندگیتو به خدا بسپار 

تا جایی که امکان داره در مورد محیط کار از همسرت سوال نپرس 

💑=👧👧🧒
هر روز واسه زندگیت و همسرت آیه الکرسی بخون و زندگیتو به خدا بسپار تا جایی که امکان داره در مورد محیط ...

چشم واقعا حرفاتون بهم ارامش داد

اما بهم حق بدید جامعه خیلی خراب شده 

تو همین سایت هر روز تاپیک خیانت میبینم 

چشم واقعا حرفاتون بهم ارامش داداما بهم حق بدید جامعه خیلی خراب شده تو همین سایت هر روز تاپیک خیانت م ...

بله متآسفانه اوضاع جامعه زیاد خوب نیس ولی بالاخره هر رابطه دو سر داره ..به همسرت گمان بد نبر .حتی خیلی مواقع یه حرف،یه خنده یه تعریف تو محیط کار اصلآ بحث جنسیتی نداره فقط و فقط به چشم یه همکار هست 

💑=👧👧🧒
بله متآسفانه اوضاع جامعه زیاد خوب نیس ولی بالاخره هر رابطه دو سر داره ..به همسرت گمان بد نبر .حتی خی ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم 

واقعا درسته من تو ذهن تودم مدام این مسئله رو نشخوار میکنم و حتی نسبت بهش سرد شدم یا مدام میخوام بازخواستش کنم و ازش راجب کار بپرسم

خیلی خیلی ازتون ممنونم واقعا درسته من تو ذهن تودم مدام این مسئله رو نشخوار میکنم و حتی نسبت بهش سرد ...

قربونت عزیزم 

من زندگی خوبی داشتم همسرم بی نظیر بود خیلی ناگهانی از دستش دادم .واسه همین خیلی ناراحت میشم کسی زندگیشو سر هیچ و پوچ تلخ کنه.عشقتون پایدار باشه عزیزم 

خودم کارمندم و واسه همین بهت اطمینان میدم همسرت اصلآ کار اشتباهی نمیکنه.آدمهای هول مشخصن

💑=👧👧🧒
قربونت عزیزم من زندگی خوبی داشتم همسرم بی نظیر بود خیلی ناگهانی از دستش دادم .واسه همین خیلی ناراحت ...

عزیزدلم چقدر براتون ناراحت شدم کاملا مشخصه خانم باتجربه و باهوشی هستید تو زندگی خیلی خیلییییی صحبت های دیشبتون منو اروم کرد و باعث شد دیدم تغییر کنه بسیار ازتون ممنونم

شما لایق بهترین زندگی هستید امیدوارم بهترین هانصیبتون بشه

نه عزیزم خیلی ناگهانی ایست قلبی کردن بدون سابقه قبلی

انشالله روحشون مملو از ارامش باشه

و انشالله خدا بهتون صبر بده واقعا سخته اما بدون شک شما پتانسیل اداره زندگی و تربیت بچه هاتونو به تنهایی و به بهترین شکل دارید و اجازه نمیدید بچه ها کمبود پدر رو حس کنن

خدا هموار پشتیبان و حامیتون باشه و همیشه توکلتون به خودش باشه❤️

انشالله روحشون مملو از ارامش باشهو انشالله خدا بهتون صبر بده واقعا سخته اما بدون شک شما پتانسیل ادار ...

ممنون عزیزم از دلگرمی و صحبت های خوبتون 

امیدم به خداست ان شاءالله خودش کمک میکنه 

💑=👧👧🧒