2777
2789

دکتر زنان داد ،میخام باردار بشم ،گفت روز های زوح بخور اما نمیدونم اسمش چیه 

میدونم الان میگین خب روی جعبه کپسول نوشته شده اما کپسولا داخل ی کاغذ ریخته شدن و روش هم فقط نوشته شده روزای زوج ۱عدد ،همییین میشه کمکم کنید بگیر این قرص چیع؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نسخه چیکار داری، روی تموم داروها مگه دستور مصرفشون نوشته نشده؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اووبوست هست عزیزم، قرص خوبیه، قرصش آزاد هست و معمولا چون دونه ای می فروشند توی پاکت می ریزن

بله خریداری کردم و توی پاکت بود اسمش نوشته نبود منم نمیتونستم اینو خوب بخونم مرسیییی

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

با نسخه چیکار داری، روی تموم داروها مگه دستور مصرفشون نوشته نشده؟

بله نوشته شده 

اما این کپسول توی پاکت میدن روش اسم خودش نبود 

فک کنم کپسول اوابوستواسه کمک به باروریه

مرسییی عزیزدلمم

بله برای بارداری اقدام میکنم دکتر اینو داد

روزهای زوج‌ یک عدد که خیلیییی کمه من روزی سه تا میخوردم‌ تازه رو‌ قوطی زده روزی چهارتا

واقعا؟؟چرا؟برای شما قوطی بود ؟برای من تو پاکته اونم فقط ۳۰تا 

ب من دکتر تاکید کرد ک فقط شنبه و دوشنبه وچهارشنبه باید بخورم