2777
2789
عنوان

خبر خوب

297 بازدید | 23 پست

برنامه دور همی 4شنبه 

5شنبه 

جمعه ساعت 11

اونایی ک دورهمی و مهران مدیری رو دوس دارن ...

من خیلی دوست دارم .ذوق کردم 😊😊😊😊

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

اندی رفت ..اندی مرد ..دیگه اندی نداریم ..اخه چ خبر خوبی ...😢

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شب یلدا به بعد هستش فکر کنم

منم خیلی ذوق کردم😊

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
کی هست این اندی خانوم یااقا

خواننده مملکت بوده ..واقعا هنوزم هستن کسایی ک اندیو نشناسن

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
من دیشب تا 12منتظر بودم اما نیومد امشب می یاد یانه دلم واسه مدیری وبرنامه هاش تنگ شده😭😭😭

الان تبلیغ کرد احتمالا یا از این هفته یا از شب یلدا 

اول گفتن شب یلدا

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اندی رفت ..اندی مرد ..دیگه اندی نداریم ..اخه چ خبر خوبی ...😢

خوب نبود ؟؟؟😓😓😓

از شب یلدا به بعد هستش فکر کنم منم خیلی ذوق کردم😊

من خیلی دوس دارم عالیه مهران مدیری

سایت نمناک زده بود از امشب😖

واقعا ...اگه باشه خوبه😇😇😇