2777
2789
بی بی چک اول منم همین بود خشک شد پررنگ ترم شد من تجربه دوتا بارداری داشتم عردوتاشم عین این بود البته ...

من ۵ بار باردار شدم.

اونروز به شوهرم میگم، میموندن، ۴ تا دختر ، یه پسر.

کی میخواست جهیزیه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ بار باردار شدم.اونروز به شوهرم میگم، میموندن، ۴ تا دختر ، یه پسر.کی میخواست جهیزیه بده

من اولیشو ناخواسته عقد بودم البته اون خودش سقط شد بعدشم که پسرمه الانم اقدامم برا دومی ماه اولمه اقدام کردم ...

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۵ بار باردار شدم.اونروز به شوهرم میگم، میموندن، ۴ تا دختر ، یه پسر.کی میخواست جهیزیه بده

خدایا به ما هم یدونه بده خیلی دلم بچه میخواد 

شما علائمتون چی بود اوایل های بارداری ؟ 

میگن همه از بوی پیازداغ بدشون میاد ولی من هیچ تفاوتی حس نمیکنم اتفاقا خوشم هم میاد 

خدایا به ما هم یدونه بده خیلی دلم بچه میخواد شما علائمتون چی بود اوایل های بارداری ؟ میگن همه از بوی ...

نه الان که ویار نیس من هفته هشتم ویارم شروع شد و از بوی فلفل دلمه شروع شد تا بقیه چیزا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا به ما هم یدونه بده خیلی دلم بچه میخواد شما علائمتون چی بود اوایل های بارداری ؟ میگن همه از بوی ...

نه بابا، من اصلا بو نمیفهمم.

ان شالله بارداری، از ته دلم برات دعا میکنم.

منم ان شالله ، سالم بیاد، دختر دومم تا شب عید دنیا میاد.

سه تا اون وسط سقط شدن به دلایل ژنتیکی.

ان شالله خدا هر کی نداره بهش بده، هر کیم داره براش حفظ کمه

نه بابا، من اصلا بو نمیفهمم.ان شالله بارداری، از ته دلم برات دعا میکنم.منم ان شالله ، سالم بیاد، دخت ...

عزیزم شما برا دومی هم علائمت مث اولیه یا فرق داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما برا دومی هم علائمت مث اولیه یا فرق داره

ما خانوادگی ویار ، میار نداریم اصلا.

من فقط یکی پسر بود که سقط کردم، سر اون یادمه دوغ خیلی میخوردم.

یه بار مهمون داشتم از این ظرف سه لیتریا شوهرم خرید.

ماه رمضون بود، که گفتن ، شام بده ببریم.

این دوغ موند، همه شو فردا صبحش من تا ناهار هی یه لیوان لیوان خوردم ، شوهرم اومد باور نمیکرد.

دختر میخوای؟

ما خانوادگی ویار ، میار نداریم اصلا.من فقط یکی پسر بود که سقط کردم، سر اون یادمه دوغ خیلی میخوردم.یه ...

اره دختر میخوام ولی ده روز مونده به پری هیچ علائمی ندارم سر پسرم وقتی باردار شدم قبل موعد ترشح داشتم الان هیچی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40