2777
2789
عنوان

در حسرت یه خانواده خوب💔

238 بازدید | 8 پست

اتفاقات چن سال اخیر از من یه آدم بدی ساخت...موقعیت های خوب زندگیم رو از دست دادم....بی آبرویی های خواهرم و طلاق من...لعنت به ازدواج اجباری و لعنت به والدینم منو به پول فروختن....لعنت به خانواده های پولکی‌...خونه ما دختر اررشی نداره...انقد عزت نفسم پایین آورده خانواده من.....میخواستم زن دوم یه مامور عوضی بشم....بعضی وقتا انقد عقده ای میشم....دلم میخاد برم پیش خاله ها زندگی کنم...وجدانم نمیزاره....همه دنبال منفعت خودشون..‌همه تحصیلکرده و شاغل هستن ولی بی شعور تمام معنا...در حدی که من موقع گریه و حملات پانیک....خواهرم میرقصه و اهنگ شاد....تو زندگیم هیچی ندارم بهش دلخوشی کنم....آرامش زیر صفر...دنبال یه آدم معتمد میگردم برم پیشش زندگی کنم مرد یا زنش فرق نداره...فقط از این محیط بزنم بیرون.....رد داده واقعی منم....خانواده پولداری هستیم ولی کاش نبودیم...از کلمه پول نفرت دارم...

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

🥺🥺

ایشالا همه ی مشکلاتت حل بشه. 

درس خوندی؟ 

نمیشه کنکور بدی شهرستان بزنی یه رشته ای و بری تو خوابگاه زندگی کنی در کنار درست کار کنی که بعد از درست دیگه تنها زندگی کنی و نری پیششوون؟  🥺

من تو خوابگاه خیلیا رو میدیدم که برای فرار از خونواده اومده بودن شهر دور دانشگاه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺ایشالا همه ی مشکلاتت حل بشه. درس خوندی؟ نمیشه کنکور بدی شهرستان بزنی یه رشته ای و بری تو خوابگاه ...

اتفاقادکنکور ارشد دادم تبریززق شدم....نذاشتن گفتن باکره نیستی میری به راه های بد و وارد روابط میشی....لعنت به والدینم....بخاطر پول منو به یه مرد سن بالا فروختن...تونم کلی،دستمالی بعد یه کارت کشید واسه مهریه پایین...

شناختی???

تو متاهلی...دور مرد متاهل خط،کشیدم یه ماهه با حسین کات کردم ....گوه خوردم....پیام نوه لطفا

🥺🥺ایشالا همه ی مشکلاتت حل بشه. درس خوندی؟ نمیشه کنکور بدی شهرستان بزنی یه رشته ای و بری تو خوابگاه ...

میخوام وسایل هامو جمع کنم برم خوابگاه اونم خانواده مانع میشن...انقدمحدودیت کردن خواهرم طلاق گرفتهوبود از خونهدفرار کرد...الان مستقل زندگی مبکنه

اتفاقادکنکور ارشد دادم تبریززق شدم....نذاشتن گفتن باکره نیستی میری به راه های بد و وارد روابط میشی.. ...

🥺🥺🥺😓😓😓

اگه خودت بری چی؟ 

قهر کن دعوا کن. 

از قبل چند ماه ذره ذره پول جمع کن. 

که بتونی حداقل یه تخت تو یه نوابگاه اجاره کنی و در کنارش کار کنی 🥲

خیلی سخته اینطوری

🥺🥺🥺😓😓😓اگه خودت بری چی؟ قهر کن دعوا کن. از قبل چند ماه ذره ذره پول جمع کن. که بتونی حداقل یه تخ ...

در حدی دارم بتونم چن ماه بدون کار زندگی کنم...پیشنهاد ازدواج موقت دارم بهش فکر میکنم ولی خسته ام....قهر تو خونه ما مفهومی نداره....