پس تو کارت خیلی سخته دعا میکنم هرچی صلاحته بشه عزیزممم...من هنوزم توی دلمه با اینکه شوهرم عاشقمه منم ...
من به جای تو بودم شوهرم رو خیلی دوس داشتم به نظرم عشق اونقدرا هم سخت نیس میشه فراموش کرد البته باید بهش فکر نکنی به همین سادگی من عاشق ممکنه بشم اما وابسته نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ده سالم بود عاشق مایکل اوون شدمو تا اخر دانشگاه ادامه داشت. دیگه بعدش درگیر زندگی شدم کمرنگ شد.عشقمم پاک و بچگونه بود.😆😆😆😆😆😆😆همنوزم گاهی دلم براش تنگ میشه میرم عکساش سرچ میکنم نگا میکنم فردا هم تولدشه😍😍😍😍
میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
اولین بار ترم سه دانشگاه بودم که عاشق همکلاسیم شدم. دو طرفه بود اما هيچوقت هیچکدوم بزبون نیاوردیم. الان دیگه حسی بهش ندارم اما دلم برای احساسات پاک اون روزا تنگ میشه.
اولین بار ۹_۱۰سالم بود عاشق خواننده ترک کنان دوگلو شدم😐حسم بهش خیلی قوی ولی اون هیچ حسی بهم نداشتم نامرد😑الانم حسم بهش قویه ولی اون هنوزم بهم حسی نداره نمیدونم چرا🤔تازه رفته این دختره برن سات رو هم گرفته اییییییش😞
من اول راهنمایی بودم عاشق شدم... بهش نرسیدم عشقم یه طرفه بود...
من ازدواج کردم اون عقد کرد اما زنشو ول کرد رفت... الانم معلوم نیس زن داره یا نه اما شنیدم حتما با کسی هس ک اینو ول کرد
خدا جووونم بابت همه چی مرسی... بابت سلامتیمون... کوچولوی قشنگم... رزق و روزی حلالمون... بابت همین نفسی که میاد و میره .. بدون درد... بدون رنج... مرسی خدا