2777
2789
عنوان

اولین با که عاشق شدی کی بود😍؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 30 پست

انقد بچگی ضایع بودیم همه رو ما حساس بودن یک قدم باهم راه میرفتیم همه چشا رو ما بود 😅😂

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد
پس تو کارت خیلی سخته دعا میکنم هرچی صلاحته بشه عزیزممم...من هنوزم توی دلمه با اینکه شوهرم عاشقمه منم ...

من به جای تو بودم شوهرم رو خیلی دوس داشتم به نظرم عشق اونقدرا هم سخت نیس میشه فراموش کرد البته باید بهش فکر نکنی به همین سادگی  من عاشق ممکنه بشم اما وابسته نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده سالم بود عاشق مایکل اوون شدمو تا اخر دانشگاه ادامه داشت. دیگه بعدش درگیر زندگی شدم کمرنگ شد.عشقمم پاک و بچگونه بود.😆😆😆😆😆😆😆همنوزم گاهی دلم براش تنگ میشه میرم عکساش سرچ میکنم نگا میکنم فردا هم تولدشه😍😍😍😍

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

اولین بار ترم سه دانشگاه بودم که عاشق همکلاسیم شدم. دو طرفه بود اما هيچوقت هیچکدوم بزبون نیاوردیم. الان دیگه حسی بهش ندارم اما دلم برای احساسات پاک اون روزا تنگ میشه.  

اولین بار ۹_۱۰سالم بود عاشق خواننده ترک کنان دوگلو شدم😐حسم بهش خیلی قوی ولی اون هیچ حسی بهم نداشتم نامرد😑الانم حسم بهش قویه ولی اون هنوزم بهم حسی نداره نمیدونم چرا🤔تازه رفته این دختره برن سات رو هم گرفته اییییییش😞

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂

من اول راهنمایی بودم عاشق شدم... بهش نرسیدم عشقم یه طرفه بود...

من ازدواج کردم اون عقد کرد اما زنشو ول کرد رفت... الانم معلوم نیس زن داره یا نه اما شنیدم حتما با کسی هس ک اینو ول کرد ‌  ‌

خدا جووونم بابت همه چی مرسی... بابت سلامتیمون... کوچولوی قشنگم... رزق و روزی حلالمون... بابت همین نفسی که میاد و میره .. بدون درد... بدون رنج... مرسی خدا   
من ده سالم بود عاشق مایکل اوون شدمو تا اخر دانشگاه ادامه داشت. دیگه بعدش درگیر زندگی شدم کمرنگ شد.عش ...

منم فکر میکردم یه روز میاد ایران با من ازدواج میکنه😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

به عشقم نرسيدم و بعيد ميدونم برسم ولي عشق خيلي حس قشنگبه خيلي...ياد و خاطراتش هنوز باهامه خيلي خوب بود با فك كردن ب اون خاطرات ام لبخند مياد رو لبم...

هنوزم دلتنگشم و خيلييييي ميخامش خيلي...

الان ايران نيست...

ولي كاش بود همين ك بود برام دلگرمي بود

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
منم فکر میکردم یه روز میاد ایران با من ازدواج میکنه😄

مایکل!؟؟؟؟

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
مایکل!؟؟؟؟

مایکل اوون😃

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را