2777
2789
عنوان

جدی ریش و پشم زنای قاجار از مردای امروزی ما بیشتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 23 پست
بله ،یه تاریخ دان گفت گفت عکس هایی که از مردم عادی توریست های فرانسه ای و انگلیسی گرفتن ،نشون میده م ...

چه خوب کاش مام میدیم اون عکسارو

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

من خوندم ناصر الدین با مداد دستکاری نیکرده تا کسی طمع نکنه 🥴

حالا اون هیچی یه دختر داشت اسمش یادم نیس با پشماش میشد قالی بافت اون چندتا خاستگار داشت که بخاطر اینکه ردشون کرده بود خودکشی کرده بودند 😂💔

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدم بهش هیچیش به آدمی زاد نرفته این مرد 😐😂 شونصدتا زن مردنما دورش جمع کرده بود فقط

سفر نامه اشو که رفته به قول خودش فرنگو خوندم 

فقط نوشته ملکه فلان کشور خوشگله ملکه فلان کشور بدگل و زشته ، یعنی قشنگ یه آلت متحرک بوده لاشی 

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند

[QUOTE=366322839]خیلی از عکس ها دروغینه من یک مطلبی خوندم از یک مسافر انگلیسی  می‌گفت ناصرالدین شاه و دوستان ، ...[/QUOTE

منم یه جا خوندم که زنای حرمسرا فقط این شکلی بودن و زنای رعیت قیافه عادی داشتند 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

سفر نامه اشو که رفته به قول خودش فرنگو خوندم فقط نوشته ملکه فلان کشور خوشگله ملکه فلان کشور بدگل و ز ...

هی بعد این شده بود شاه یه مملکت 

بهتره تا با یه کیلو ژل بشناسن😁

اینم یه قرن دیگه میشه سوژه نسل آینده 😂

اخه زده بودی منم اول مسیر این رشتم

اگه میخوای کاری مرتبط با روانشناسی پیدا کنی وقتت رو بیهوده تلف نکن بازار کارش افتضاحه و نایاب باید دنبال کار و حرفه ای خارج از این رشته باشی