الان یه عکسی دیدم ازشون 😂🤷♀️جدی انگار مرد هستن که واسه مسخره بازی رفتن جلو دوربین هیکل ها و چهره اشون همه خیلی خشن و ضمخت و مردونه بود سیبیل هاشون که نگم از مردای الان بیشتره
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
من خوندم ناصر الدین با مداد دستکاری نیکرده تا کسی طمع نکنه 🥴
حالا اون هیچی یه دختر داشت اسمش یادم نیس با پشماش میشد قالی بافت اون چندتا خاستگار داشت که بخاطر اینکه ردشون کرده بود خودکشی کرده بودند 😂💔
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=366322839]خیلی از عکس ها دروغینه من یک مطلبی خوندم از یک مسافر انگلیسی میگفت ناصرالدین شاه و دوستان ، ...[/QUOTE
منم یه جا خوندم که زنای حرمسرا فقط این شکلی بودن و زنای رعیت قیافه عادی داشتند
سفر نامه اشو که رفته به قول خودش فرنگو خوندم فقط نوشته ملکه فلان کشور خوشگله ملکه فلان کشور بدگل و ز ...
هی بعد این شده بود شاه یه مملکت
اگه میخوای کاری مرتبط با روانشناسی پیدا کنی وقتت رو بیهوده تلف نکن بازار کارش افتضاحه و نایاب باید دنبال کار و حرفه ای خارج از این رشته باشی