2777
2789
عنوان

قرص گین آپ خریدم بیاین برای چاقی

122 بازدید | 21 پست

از عطاری خریدم 300تومن گفت تضمین میدمت کارتن کوچیک داره 60عدد داره نارنجیه بوی خوبی داره نیم ساعت قبل نهار نیم ساعت قبل شام اشتهام از دیروز خیلی خوب شده همش میخورم روی کارتنش به خارجی نوشته معنیشو خوندم نوشته بود انواع ویتامین و اینارو گفته بود روی کارتنش عکس انواع میوه هاس بنظرتون بعد چند روز نتیجه میبینم فعلا دوروزه شروع کردم 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

لطفامصرف نکن🥲خواهرمنم یه دوره خورد خیلی گرونترم بود وگفته بودن بهش اصله سطح آنزیمهای کبدش رفت بالا دکتر بهش میگفت اینا همش کورتونه وخیلی خطرناکه وبدن فقط ورم میکنه وبعد یه مدتم ازبین میره🥲

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفامصرف نکن🥲خواهرمنم یه دوره خورد خیلی گرونترم بود وگفته بودن بهش اصله سطح آنزیمهای کبدش رفت بالا ...

اخه لاغرم عطاری تضمین داد بنظرت تا کی نتیجه میده

من یک بسته رو خوردم سه کیلو اینا اضاف کردم ولی مصرف نکردم خیلی زود برگشتم به حالت عادی

عه چه شکلی بود بستش یعنی قشنگ تپل شدی 

من خوردم سر15روزه اینقدرچاق شدم چشمام نمیدید یک بسته بیشترنخوردم چندماه گذشته لاغرنشدم عطاری خریدم 200تومان ابی بودن بعدش ازمایش کبددادم ترسیدم گفت کبدت سالم

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
من خوردم سر15روزه اینقدرچاق شدم چشمام نمیدید یک بسته بیشترنخوردم چندماه گذشته لاغرنشدم عطاری خریدم 2 ...

چه شکلی بود گلی بستش قرصاش چی شکلیه همه جات چاق شد؟

واقعا حاضری برا چاقی کبد و کلیه ات داغون بشه

گلم تضمین داد رو کارتنش انواع ویتامین هارو نوشته

چه شکلی بود گلی بستش قرصاش چی شکلیه همه جات چاق شد؟

،60دونه توقوطی بوده توپلاستیک پلم شده بله همه جام چاق شده اگه زمانی برگشت بخوره میرم قرص مخمراب جوداروخونه میخرم زیادازش میگن

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
،60دونه توقوطی بوده توپلاستیک پلم شده بله همه جام چاق شده اگه زمانی برگشت بخوره میرم قرص مخمراب جودا ...

پلاستیکش مشکی بود قرصا چه رنگی بود بنظرت تا کی نتیجه میبینم