2777
2789
عنوان

چرا ادمای بدجنس ها انقدر خوش شانسن

117 بازدید | 10 پست

واقعا ادم میمونه چی بگه

انگار یه پارتی کلفتی دارن که گردون سرنوشت با دستای اونا میچرخه

همه چی شبیه فیلما بی نقص براشون پیش میره😐

واقعا دلم برای کسایی که به عدالت اعتقاد دارن میسوزه

هیچ عدالتی وجود نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمای بدجنس خوش شانسن؟🤣🤣

فقط در ظاهرِ، باطن چیز دیگری می‌گه.

عدالت خدا هیچوقت اشتباه از آب در نمیاد. شریف زندگی کردن خیلی سخته ولی می ارزه به خوش شانسی های آبکی و زودگذر. میدونین، همه چیز برمیگرده به ارزش و ملاک زندگی که بر پایه ی چیه!

آدمای بدجنس خوش شانسن؟🤣🤣فقط در ظاهرِ، باطن چیز دیگری می‌گه.عدالت خدا هیچوقت اشتباه از آب در نمیاد. ...

مشکل همینه،الان فکر کردی اون به تو بدی کنه بهش بد میگذره؟؟؟ شب عین خرس سرشو میزاره رو بالش بهترین رویای عمرشو میبینه

همین خوشبختیای زودگذرن که خاطرات خوب واسه ادما میسازن

که ما ازشون بی دریغ موندیم و اونا توش غرقن

مشکل همینه،الان فکر کردی اون به تو بدی کنه بهش بد میگذره؟؟؟ شب عین خرس سرشو میزاره رو بالش بهترین رو ...

من اینطور فکر نمی‌کنم. اما هر کنشی یک واکنشی داره ! هیچ چیز بی حساب و کتاب نمی مونه اگر خودمون به قانون کائنات ایمان داشته باشیم. شاید ضربه ای که طرف مقابل می خوره رو ما نبینیم اما عوضش هرطور که هست در میاد. شاید حتی به روشی که خود فرد متوجه اش نشه. دنیا رو این خوشی های کوچیک شکل نمی ده، بیایین ب زندگی سطحی ننگریم :)

دقیقاتا میای خوبی کنی گوسفند فرضت میکنن از سرو کولت میرن بالا

هر چی بدی و سواستفاده هست در حقمون میکنن، بعدم میزارن میرن ، تازه انگار بدهکارشونم هستیم ، هروقت دوباره کارشون بلنگه، سر و کلشون پیدا میشه ، و ما دوباره گول میخوریم ، وقتی هم میگن چرا راهش دادی خونت ، میگیم ، زشت بود راش ندم ، خواستم احترام بزارم ، از بس مادرای سادمون یادمون دادن که ، بدی رو که با بدی جواب نمیدن، دنیا دوروزه ، و کلی از این مزخرفات 

من اینطور فکر نمی‌کنم. اما هر کنشی یک واکنشی داره ! هیچ چیز بی حساب و کتاب نمی مونه اگر خودمون به قا ...

حرفت کاملا درسته

اما خب میدونی تا وقتی ندونه این مجازات کاریه که با بقیه ادما کرده چه فایده

باز اون بدیارو انجام میده