2777
2789
عنوان

تلویزیون برای بچه هفت ماهه

95 بازدید | 11 پست

خانم ها من دست تنهام پسرمم خیلی اذیت میکنه جدیدا شنیدم که میگن تی وی برای زیر دو سال ممنوعه چرا اخه🥲من واقعا تی وی نباشه نمیتونم حتی شام بزارم یا غذا بخورم پسرم میچسبه همش به من شماهایی که تیوی روشن کردین تو این سن بچه هاتون دیر صحبت کردن ؟ یا لکنت دارن؟ 

تا دوسال نه گوشی نه تلویزیون بچه رو سرگرم میکردم

ولی کسی بود گوش نداد بچه اش پنج سال هست تحت درمان گفتار درمانی هست طفلکی به خاطر لجبازی مادرش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن نکردم 

بخصوص از موقعی ک فهمیدم پسر دوست شوهرم سه سالش بوده شعرای مختلفم بلد بود ومیخوند ولی نمیتونس با بقیه حرف بزنه یا ارتباط بگیره بردنش گفتار درمانی وفرستادنش مهد

تلویزیون فقط رو حرف زدن بچه اثر نمیکنه رومغزش هوشش الی غیر 

مسئله دیر صحبت کردن و اینا نیست. دور از جون بیبی دیجیتال میشن.

آفرین چرا انقد اتیسم زیاد شده بعد میان ربطش میدم به واکسن ولی نمیان بگن ما برا راحتی خودمون تی وی گذاشتیم گوشی دادیم دستش

آفرین چرا انقد اتیسم زیاد شده بعد میان ربطش میدم به واکسن ولی نمیان بگن ما برا راحتی خودمون تی وی گذ ...

آره خدا قسمت نکنه واقعا وقتی به سختی نگهداری بچه اوتیسم فکر میکنم میبینم اصلا ارزش نداره بچه رو این جوری سرگرم کنم

تا دوسال نه گوشی نه تلویزیون بچه رو سرگرم میکردمولی کسی بود گوش نداد بچه اش پنج سال هست تحت درمان گف ...

ای وای منم اصلا دلم نمیخواد بدم یعنی تایم ازادم فقط برای پسرمه ولی واقعا به هیچی نمیرسم حتی یه شام نمیتونم بزارم تا میرم از کنارش گریه میکنه 

ای وای منم اصلا دلم نمیخواد بدم یعنی تایم ازادم فقط برای پسرمه ولی واقعا به هیچی نمیرسم حتی یه شام ن ...

من برای پسرم تشک بازی گرفته بودم تو اون می‌خوابید یا کار هم داشتم میذاشتمش تو کریر تو آشپزخونه پیشم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ای وای منم اصلا دلم نمیخواد بدم یعنی تایم ازادم فقط برای پسرمه ولی واقعا به هیچی نمیرسم حتی یه شام ن ...

آره بچه منم همین جوریه عزیزم. ناهار که اصلا درست نمیکنم چون شوهرم سرکار غذاشو میخوره. از ۷ صبح که میره تا ۵ عصر تو شهر غریب تنهام. اون موقع که میاد بچه رو میدم بغلش شام درست میکنم. اندازه ای میپزم که برای ناهار فردای خودم هم اضافه بیاد. دیگه چاره ای نیست. تا بزرگتر بشن و با خودشون بازی کنن باید یه جوری سر کنیم

سلام.من بچه هامو از چهله که زدن بیرون،همیشه تلوزیون میذاشتم ببینن.چون مشغله داشتم و مجبور بودم.اونام عادت کرده بودن.و هر دوشون دیر زبون باز کردن.دخترم که تا سه سالگی حتی مامان و بابا هم نمی‌گفت.دور از جونش فک میکردم لاله.دکتر بردم گفت نباید انقد پا تلوزیون میذاشتیش.ولی الان خداروشکر اوکی هستن و هیچ مشکلی ندارن.فقط دیر زبون باز کردن.ک نمیدونم فقط ب این خاطره یا چی

سلام.من بچه هامو از چهله که زدن بیرون،همیشه تلوزیون میذاشتم ببینن.چون مشغله داشتم و مجبور بودم.اونام ...

خداروشکر که مشکل دیگه ای نیست چون میگن بیبی دیجیتال هم میاره که همون شبه اتیسمه .