2777
2789
عنوان

با این اقا ازدواج میکنین عایاا

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 34 پست
علت جداییشو دقیق بپرس گول پول و کارایی میکنه نخور عوض شدن اینا بعد از ازدواجاصلا کاری نداره شما چند ...

کاملا درست میگه این خانم 

اولش میگن دختره هرزه بوده بعدا مشخص میشه پسره اصلا توجه به زن نمیکرده و زنه هم مجبور شده بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف سنی که به نظرم خیلی مهمه

این همدیگرو دوست دارین و به خاطر هرکاری میکنه هم خیلی مهمه

درباره سابقه‌ش که مال قبلا بوده ولی بازم مهمه

ولی بیشتر از همه علاقه مهمه 

سریع ازدواج نکن یه مدت تایم بزارین همدیگرو بشناسین

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

کاملا درست میگه این خانم اولش میگن دختره هرزه بوده بعدا مشخص میشه پسره اصلا توجه به زن نمیکرده و زنه ...

آره دقیقا

نمونش شوهر دوست خودم تو زمان نامزدی از گل کمتر نمیگفت و دختره قهر میکرد خودشو میکشت آشتی بکنه

حالا برو ببین ابن تو خونه بمیره 

اون براش مهم نیستش

عوض شدن براشون سخت نیستش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
آره دقیقانمونش شوهر دوست خودم تو زمان نامزدی از گل کمتر نمیگفت و دختره قهر میکرد خودشو میکشت آشتی بک ...

شاید ی دلیلی بوده ک از همدیگه سرد شدن

بی دلیل از چشم هم افتادن؟

من ۲۳اون ۳۳

بنظرمن خوب بشناسش گلم و زد عقد نکن 

گول حرفت و ‌ایشونم نخور و احساسی تصمیم نگیر

مشاوره حتما برید 

و اینکه سنت هم کمه نسبت بهش 

خیلی هم راه داری گلم

عزیزم

شاید ی دلیلی بوده ک از همدیگه سرد شدنبی دلیل از چشم هم افتادن؟

آره کلا ذاتش اینجوری بوده و خودشم گفته بهش گفته من دیگه ازدواج کردیم خرم از پل گذشته

ملاک های شما و ملاک های ما متفاوتِ، فقط میتونم بهتون بگم اگر تصمیم به ازدواج دارین به این دید نگاه کنید که قراره پدر بچه هایی رو انتخاب کنین که انتخاب پدر به دست اونها نیست. و اینکه نزارین موقع ازدواج قلب تون بر منطق تون تسلط پیدا کنه.