2777
2789
عنوان

اگه فقط دوازدهمو بخونمم

150 بازدید | 15 پست

واسه کنکور دوازدهمو بخونم با اقتصاد و روان شناسی و+ جامعه دهم و یازدهم 

نهایی ام معدلم مثلا ۱۹ونیم اینا بشه 

رتبه ام تو منطقه دو چند میشه حدودا؟حقوق دولتی شهرای نزدیک تهران میارم؟رشته انسانی 

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تمرکزمو میزارم رو ۱۱و۱۲

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

عزیزم رشته انسانی سخته یا خوبه؟ حفظی هاش زیاده؟

اگه از دهم بخونی خوبه 

ولی مثل من الان جمع بشه واسه کنکور بشدت مطالب زیاده خیلی زیاد

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
۵۰ درصد مطالب کنکور از دوازدهم هست ۴۰ درصد معدل هم دوازدهم تاثیر داره تمرکزتان بزار روی دوازدهم ۲۰ ...

فک نکنم بتونم ترمیم کنم خیلی کند خوانم عذابه براممم ولی باید امسال قبول شم