2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه اوردن زندگی دونفره عاشقانه رو خراب نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست
نه اصلا الان شیطونیام دوبرابر شده با بچه هام ما یه تیم هستیم شوهرم تنها از اینکه ازکسی که عاشقش هستم ...

خوشبحالت چطوری روحیه شیطون بودنت رو تونستی حفظ کنی راز ات رو میشه به منم بگی

واقعا چه قشنگ بعضی وقتا ادم دلش بچه میخاد

من الان دومی رو باردارم با وجود پچه اولم وشرایط من چندماه  جای خوابمون جداشده نمیگم خوبه نه سخته واسه دوتامونم ولی خب ما زمان مشخصی داریم واسه کنارهم بودن همین که شوهرمو دوس دارم وبچه های این مردو بزرگ میکنم واسم لذت بخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی بچه حرف بزنه بهتر میشه،؟

نه کاری به حرف زدنش نداره . توی نوزادی مادر باید تایم و توان بیشتری رو بچه بذاره به مرور که بزرگ میشه وقت ازاد بیشتر میشه . تقریبا از چهارسالگی به بعد دیگه ریتم زندگی برمیگرده به قبل 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از لحاظ رابطه جنسی وقتی بچه بزرگ بشه چطوری اخه بدون اینکه اون بچه بفهمه

میگم دیگه سخته ولی اگر دونفر واقعا عاشق هم باشن تلاش میکنن، مطالعه میکنن و فرصت برای خودشون درست میکنن وگرنه همه اش از هم دورتر و دورتر میشن

مشکل اینجاست که خیلی ها فکر می کنن ازدواج کردن اتوماتیک قراره به فرزندآوری هم منجر بشه. و اصلا اگه قرار نیست بچه بیاریم پس چرا ازدواج کنیم

اونایی که این تفکر احمقانه رو دارن معمولا بچه داری بهشون نمی سازه و تو زندگیشون مشکل زیاد پیش میاره

فرزندآوری نه وظیفه اس و نه اجبار توی زندگی مشترک. باید تمایل صد درصدی وجود داشته به همراه شرایط مساعد مالی و از همه مهم تر آمادگی روحی و ذهنی

اونایی که بچه میارن چون فشار خانواده یا جامعه روشون هست، یا چون می ترسن دیر بشه، معمولا با عرض معذرت گند می زنن تو زندگی زناشویی 

اونایی که بچه داری رو صرفا یه انتخاب از بین ده ها انتخاب می بینن، معمولا تو این امر موفق تر عمل می کنن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خوشبحالت چطوری روحیه شیطون بودنت رو تونستی حفظ کنی راز ات رو میشه به منم بگی

وقتی دوتا پسر شیطون داشته باشی برای اینکه درکشون کنی باید مثل خودشون بشی .وقتی همسرتت پیشت هست نقش همسر وقتی بچه کنارته نقش دوست و رفیق .

مشکل اینجاست که خیلی ها فکر می کنن ازدواج کردن اتوماتیک قراره به فرزندآوری هم منجر بشه. و اصلا اگه ق ...

این که صدرصد درسته باید هم هردونفر بخوان هم بتونن که بخوان 

اما بنظر من اگر قرار باشه بچه بیارم تو سن کم بیارم بهتره که همدمی باشم برای اون بچه ،بچه توی سن بالا پدرومادر پیر میخواد چیکار حس بدیه همینی که گفتی رو منم احساس میکنم بچه اوردن وظیفمه انگار حس میکنم باید بیارم وگرنه تو پیری چیکار کنم از اینده میترسم اینکه کسی کنارم نباشه مادربزرگ نشممممم

مشکل اینجاست که خیلی ها فکر می کنن ازدواج کردن اتوماتیک قراره به فرزندآوری هم منجر بشه. و اصلا اگه ق ...

چرا فکر میکنید کسی که بچه میاره از ترسه .من و همسرم عاشق هم بودیم خدارو شکر نتیجه این عشق شد دوتا پسر نه زور بوده نه ترس نه فشار الان هم خدارو شکر میکنم بابت وجودشون

وقتی دوتا پسر شیطون داشته باشی برای اینکه درکشون کنی باید مثل خودشون بشی .وقتی همسرتت پیشت هست نقش ه ...

ولی من در اینده ترجیح میدم بچه هام اروم و مودب باشن نه شیطون بقیه رو اذیت کنن بچه زورگو دوس ندارم و از اینکه تربیت کنم اشتباها بچه بدی تربیت شه میترسم