2777
2789
عنوان

اینجا دبیر زمین شناسی داریم❓

161 بازدید | 8 پست

دبیر یه درس دیگه هستم یه شرایطی پیش اومده باید برم زمین درس بدم امسال بعد بهم گفتن سوال دی طراحی کن منم نه کتاب زمین دارم نه سررشته ای دارم تو دوران دبیرستان خوندم تموم شده یادم نمیاد هیچی ازش بعد میگن امسال کتاب رو مطالب رو کوبیدن از نو ساختن 

از سایت قلم چی بگیر نمونه سوال بچع هام دعات میکندد

آخه نمیشه که اینجوری کپی کنم 

اگه بخوام از نمونه سوال های اون سایت بر دارم باید جند تا پرینت بگیرم بعد بشیم از داخل نمونه سوال ها گلچین کنم یه امتحان جدید در بیارم

بعد چجوری تصحیح کنم هیچی از زمین یادم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیشه که اینجوری کپی کنم اگه بخوام از نمونه سوال های اون سایت بر دارم باید جند تا پرینت بگیرم بع ...

خب عزیزم 

اگه نمخوای کپی اونجا باشه کارت راحت در بیاد

چند تا دانلود کن گلچین کن

یکم وقت بذار بد نیست جای دوری نمیره 

توبه شکستم🫀🙂

خب عزیزم اگه نمخوای کپی اونجا باشه کارت راحت در بیادچند تا دانلود کن گلچین کنیکم وقت بذار بد نیست جا ...

خب منم میگم اگه قراره باشه خودم طراحی نکنم باید همین کار رو انجام بدم درضمن من همیشه برای کار و دانش آموز وقت میذارم الان رشته تخصصی من زمین نیست اگه اهل وقت گذاشتن نبودم میرفتم یه امتحان پرینت می گرفتم با لاک غلط گیر اسم طراح و استان رو حذف می کردم تو یه کاغذ اسم خودم و استانم رو می نوشتم با چسب ماتیکی می چسبوندم و تمام