2777
2789
رنگ رو خودت بخر، اول طرح بزن بعد داخلش رنگ کندو تا شلف اولی که ساده اس، سومی طرحدار شاید اون یکم هزی ...

پنج تومن خیلیه بابا

این خیلی سادست

طرح های زیادی هست دوسه تومن میزارن ولی شلوغ

این چیزی زیاد کارنداره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از خونه تون عکس میدید؟

😁 خونم خوشگل نیست عزیزم ولی وی خیلی تمایل دارم خونم خوشگل کنم برای همین همش تزئینات اینا داخل پینترست میگردم پیدا میکنم البته اینو می‌خوایم اجرا کنیم ولی اون هلالش یکم سخته و همسر گفت اگر بتونم در بیارم اجراش میکنم اگر نتونم که هیچی اتفاقا خونه جالبی ندارم حتی نقشه خونمم دوست ندارم

🌿❤️🌷

😁 خونم خوشگل نیست عزیزم ولی وی خیلی تمایل دارم خونم خوشگل کنم برای همین همش تزئینات اینا داخل پینتر ...

ایشالا بهترینش رو میخرید دوست عزیز. منم چون سلیقه تون رو دوست داشتم کنجکاو شدم ما بقی دکور خونه رو ببینم. اون قسمت قوس بالا رو با یک چیزی شبیه پرگار میتونن بِکِشن☘️

ایشالا بهترینش رو میخرید دوست عزیز. منم چون سلیقه تون رو دوست داشتم کنجکاو شدم ما بقی دکور خونه رو ب ...

عزیزم انجامش دادیم دیروز با همسرم خیلی سخت و وقت گیر بود 😂 فقط رنگش زدیم و باورت نمیشه پنج شش ساعت طول کشید تازه کلی کثیف کاری شد که امروز قراره تمیز کنم

🌿❤️🌷

عزیزم انجامش دادیم دیروز با همسرم خیلی سخت و وقت گیر بود 😂 فقط رنگش زدیم و باورت نمیشه پنج شش ساعت ...

مبارک باشه خیلی کار خوبی کردید. آره درسته وقت گیره ولی این کارهای دوتایی خیلی لذت بخش هست. مخصوصا کار دست خودتون توی دیزاین خونه باشه قشنگه🌷

مبارک باشه خیلی کار خوبی کردید. آره درسته وقت گیره ولی این کارهای دوتایی خیلی لذت بخش هست. مخصوصا کا ...

😂نه خداوکیلی من اصلا نمیتونم با همسرم کار دو نفره انجام بدم خیلی روانی می‌کنه آدم و 

🌿❤️🌷