2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووویی مگه‌میشه🥺

چه میدونم گربه میاد تو حیاطمون بهش غذا میدم دستی نیست حالا چند روز اصلا غذا نمیخوره چند روز پیش بالا آورد امروز صبح رفتم دام پزشک گفت باید امپول بزنی براش نسخه تحویلم داد حالا نمیاد ببرمش دامپزشک دکتر گف خودت بزن براش روش تزریق رو بهم آموزش داد ولی بازم میگم ریسک نکنم

نکنییی این کارووووحتی برا شستشو هم باید ببری دامپژشکاگ بودجشو نداری نباید میخریدی‌اصنحتما هم گربه نخ ...

نخریدم دستی نیست یه تپطفلکه زبون بسته است هر روز بهش غذا میدم ولی مریضه ۴ روزه غذا نخورده بوی بد میده چند روز پیش بالا آورده دستی نیست که با خودم ببرم دکتر صبح رفتم دامپزشک ویزیت دادم نسخه نوشته فقط امپول بهم اموزش داده چجور امپول بزنم اما نمیخام ریسک کنم ینی خطر ناکه

نخریدم دستی نیست یه تپطفلکه زبون بسته است هر روز بهش غذا میدم ولی مریضه ۴ روزه غذا نخورده بوی بد مید ...

اومده تو حیاطمون از شدت بیماری و گرسنگی خودشو رسونده به حیاط ما دکتر گفت رودش عفونت داره از اول هم مریض بود زبون بسته دلم نمیخاد تلف بشه همش پیگیرشم

نخریدم دستی نیست یه تپطفلکه زبون بسته است هر روز بهش غذا میدم ولی مریضه ۴ روزه غذا نخورده بوی بد مید ...

وای الهی فداتبشمممم ایول چه کار قشنگی🥺منم هرروز به حیوونای خیابون گوشت گوسفند و دمبه میدم🥺حتما ادامه بده این کارتو ایشالا خدا ده برابرشو بهت بده

ببرش دامپزشک

وای الهی فداتبشمممم ایول چه کار قشنگی🥺منم هرروز به حیوونای خیابون گوشت گوسفند و دمبه میدم🥺حتما ادا ...

یه عمره کارم همینه اصلا با خرید حیوان موافق نیستم ما حیاط داریم انبار هم داریم ظرف آب و غذا تو حیاط میزارم تو انبارمون هم میخابن هر کدوم بخان

یه عمره کارم همینه اصلا با خرید حیوان موافق نیستم ما حیاط داریم انبار هم داریم ظرف آب و غذا تو حیاط ...

بعضیاشون میان رو پشت بام صدامون میزنن براشون غذا پرت میدیم