2777
2789

طلاهای مامانم دزدیدن  یه پرسیده ب پلاک مخدوش تو پس کوچه افتاده دنبال مامانم با شگرد زبون بازی و معرفی خودش ب عنوان دوست برادرم واینکه نذری گوشت آورده برامون ازمامانم خواسته انگشتر والنگوشو شمارشو ببینه مامان ساده س منم باور کرده  داده بعد طرف جلوی مامانم انداخته تو نایلون گوشت نذری  داده دست مامانم بعد فرار کرده مامانم نایلون دیده با مهارت خاصی زیرشو سوراخ کرده بود طلاها روانداختنی توماشین انداخته بعد توش گوشتم نبوده بادستمال پرکرده بود کلانتری محله اومدن بعد صبح رفتیم تشکیل پرونده 

اما دیگ کاری نکردن نه فرستادن چهره نگاری نه انگشت نگاری 

گفتن سرقت نبوده کلاهبرداری بوده 

یه سربازی اونجا بود گفت برید آگاهی پرندتونو از اینجا ببرید 

الان ماباید چیکار کنیم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چقد عجیب..مامانت چه سادس

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربین نباشه 

کاری نمی‌تونید بکنید 

مگه طرف شگردش باشه ک تو دستور کار آگاهی قرار بگیره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فریب و ربودن مال متعلق به دیگری کلاهبرداری....مادرت فریب خورده و النگوی رو دزدیده طرف‌...سرقت یعنی ربودن مال متعلق به دیگری....آگاهی بخاد کمتر از ۲۴ ساعت طرف رو پیدا میکنه....رل سابقم نظامی بود...شک نکن میدونن کار کیه....دو حالت داره....یا میخان بدونن اینا تیمی کار میکنن و پشت اینا باند هست یا اینکه خودشونم با همینا همکاری میکنن‌..

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

چقد عجیب..مامانت چه سادس

حالا الان مسئله سادگی مامان من نیست 

این آقای دزد انقدر ماهره ک خیلی پرونده اینجوری باهمین شگرد توکلانتری ازش بود 

متاسفانه ققط هم سراغ پیرزنا میره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

فریب و ربودن مال متعلق به دیگری کلاهبرداری....مادرت فریب خورده و النگوی رو دزدیده طرف‌...سرقت یعنی ر ...

دقیقا همینه گوش نمیدن 

خود کلانتری گفت این مرد سراغ پیرزنا میره 

آگاهی باکلانتری فرق میکنه درسته ؟

دوربین نباشه کاری نمی‌تونید بکنید مگه طرف شگردش باشه ک تو دستور کار آگاهی قرار بگیره

سارق حرفه ایه 

انقدر حرفه ای ک حتی جایی ک وایساده میدونسته دوربین صورتشو نمیگیره پلاک هم نداشته 

نمیدونم..... ولی دوست داشتم مامانتو ببینم آخه چرا اینقدر زود باوره

مامان من یه زنی ک فقط مهربونی ودلرحمی بلده 

تنها چیزی ک ازش یادگرفتیم وآم زش داده این بوده   فقط گذشت کنید ببخشید خوب باشید 

بیا اینم آخرش

کاری نمیشه کرد مگر اینکه شاکی زیاد باشه این موارد

وای نه طرف چندماه  چندماه اینکارو میکنه 

۲۰۰ میلیون طلا بوده

دقیقا همینه گوش نمیدن خود کلانتری گفت این مرد سراغ پیرزنا میره آگاهی باکلانتری فرق میکنه درسته ؟

مسئول رسیدگی به سرقت ها و مفقودی آگاهی هست...اداره آگاهی فک کنم یه بخشی از کلانتری هس

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

انشالله پیدا بشه دزد نامرد پیگیری کنین توکل بر خدا

دعاکنید 

خدا لعنتش کنه 

اون طلا براش سرطان بشه .بخاطر گریه های مامانم 

مامانم خیلی معصوم