2777
2789

این روزا خیلی دچار دغدغه شدم که برای ناهار یا شام چی بپزم. همه‌چی تکراری شده و نمی‌دونم چی درست کنم که هم سریع باشه، هم خوشمزه! 😅 شما وقتی انتخاب غذا براتون سخت میشه، چی کار می‌کنید؟ چه غذاهای ساده و خوشمزه‌ای می‌پزید که هم سریع آماده بشه، هم همه خوششون بیاد؟

کوکو سبزی

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراک سوسیس😅

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من وقتی حوصله نداشته باشم سفارش میدن😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من ک تندی سیب سرخ میکنم یا املت یا تخم مرغو با سیب زمینی باهم سرخ میکنم😂😂

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

من برنامه میریزم  غذاهام تنوع دارن 

قرمه سبزی 

کوکو بادمجان 

کتلت 

املت 

پوره سیب زمینی 

خورشت قیمه 

خورشت الو

خورشت فسنجان 

خورشت بامیه 

مرغ دودی 

مرغ پرتقالی