2777
2789

احساس میکنم شکمم خالیه و غذا بالاتر معده ام مونده در حالی که صبحونه اینا خوردم ولی انگار به معده نرسیده باشه 

و هر چی میخورم انگار دارم خفه میشم شرمنده باد گلو که میزنم انگار اون حالت غذا سر دل موندنم سبک تر میشه 

این چه مشکلیه ؟ قرص فوری از داروخونه چی بگیرم ؟

نوبت متخصص گوارش گرفتم اما برای ۱۰ روز دیگه اس الآن آزمون دارم بخوام فوری فوتی خوب بشم چی بخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رفلاکسه معدس .شربت آلومنیوم ام جی بخور

بدون نسخه میدن ؟ 

دستور مصرفش چطوره ؟

من یه بار اینجوری شدم آره دکتر هم گفت رفلاکس معده اس یه قرص امپرازول عبیدی داد که باید ناشتا ۳۰ روز می‌خوردم 

یعنی بعد یه ماه تازه اوکی میشدم 

بدون نسخه میدن ؟ دستور مصرفش چطوره ؟من یه بار اینجوری شدم آره دکتر هم گفت رفلاکس معده اس یه قرص امپر ...

اره بدون نسخه میدن فقط نباید مدت زیادی مصرف بشه .واسه درمانش امپرازول وفاموتدین میدن ولی باید خودتم رعایت کنی مثلا زیاد غدا نخوری ،غذای اسیدی وتند نخوری با شکم پر نخوابی که دوباره عود نکن۶

اره بدون نسخه میدن فقط نباید مدت زیادی مصرف بشه .واسه درمانش امپرازول وفاموتدین میدن ولی باید خودتم ...

غذا زیاد میخورم چون لاغرم که یکم وزن بگیرم

در واقع بیشتر زیاد گشنم میشه که مجبور میشم غذا زیاد بخورم

الان یه چی بخورم نیم ساعت بعد انگار هیچی نخوردم و ضعف میکنم برای همین یسره در حال خوردنم

این حالت اینکه معده ام همش گشنه اس برای چیه؟

غذا زیاد میخورم چون لاغرم که یکم وزن بگیرمدر واقع بیشتر زیاد گشنم میشه که مجبور میشم غذا زیاد بخورما ...

چون اسید معدت زیاده .ولی سعی کن هر وعده رو توحجم کم بخوری تا معدت دچار رفلاکس نشه