2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا انتخاب خودتون

141 بازدید | 25 پست

کدومش بنظرتون بهتره شما کدومش و داشتید؟راضی هستید؟

من فک میکنم پسر خودش اگر انتخاب کنه بیشتر قدر میدونه من خودم سنتی عروسی کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب خودم و اشنایی در جایگاه دوستی 

راضیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مهم نیست چه سبکی ازدواج کنی

مهم اینه که انتخابت صحیح باشه

همه ازدواجای سنتی خوب نیست همه ازدواجای دوستیم خوب نیست

من انتخاب خودم بود و خیلی راضیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من ازدواجم سنتی بوده

ازدواج کنید با ادم درست

بشناسیدش خود واقعیشو بشناسید

دیگه مهم نیست سنتی بوده یا عاشقانه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چه فرقی داره مهم شناخت تحقیقات قبل ازدواجه.با عشق ازدواج کردن جالب نیست مخصوصا زمانی که داغی باید زمانی بدی طرف بشناسی چند مرده حلاجه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
مهم نیست چه سبکی ازدواج کنیمهم اینه که انتخابت صحیح باشههمه ازدواجای سنتی خوب نیست همه ازدواجای دوست ...

خداروشکر عزیزم

من همسرم ادم خوبیه ،اما خب من فکر میکنم اگر انتخاب خودش بودم خیلی بهتر از این باهام رفتار میکرد .

خداروشکر عزیزممن همسرم ادم خوبیه ،اما خب من فکر میکنم اگر انتخاب خودش بودم خیلی بهتر از این باهام رف ...

نه عزیزم این دلیل نمیشه

بعضی وقتا با عشق ازدواج میکنن ولی منجر به جدایی میشه

بعضیام اولا فقط دوست داشتنه ساده اس ولی بعدها تبدیل به عشق میشه 

اصلا این فکرا رو نکن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من سنتی دوست نداشتم

خودم آشنا شدم که مزایا و معایب خودش رو داره

اینکه از قبل خوب طرف رو میشناسی، صمیمی شدین، با روحیات هم آشنایین و ترس کمتری دارین برا رسمی شدن رابطه ایناش خیلی خوبه

ولی مشکل زمانی ایجاد میشه که خانواده طرف رغبت چندانی به ازدواج نداشته باشن اینطوری روح و روان آدم به فنا میره... اینجاست که پسر باید جنمش رو نشون بده اگه مرد زندگی باشه خانواده ش رو مینشونه سر جاشون اگه بچه ننه باشه اینجا دیگه باید سوخت و ساخت و از اون رابطه حفاظت کرد

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

تا سنتی رو توی چی ببینینسنتی های الان فقط دختر و پسر قبل خاستگاری دوست نیستن بعدش دیگه دوران آشنایی ...

منو به همسرم پیشنهاد دادن ،دو ماهی همو شناختیم و بعدم عقد و ازدواج ،با پدرو مادرم راه نمیاد با اینکه خیلی بهش محبت میکنن ،هربار بریم و اونجا و برگردیم دعواست از طرفیم روم نمیشه به خانوادم بگم اینجوری میکنه اونام هی غر میزنن که تو نمیای پیش ما ،دعوامون ک میشه منو از خونه میندازه بیرون فک کن دیشب تو سرما رفتم کلی تو پارکینگ نشستم 

منو به همسرم پیشنهاد دادن ،دو ماهی همو شناختیم و بعدم عقد و ازدواج ،با پدرو مادرم راه نمیاد با اینکه ...

اینایی که میگی مشکلات خیلی از زوج هاست و ربطی به نوع آشنایی نداره

کاش با شوهرت بری مشاوره این بی رحمیه که اینجوری بیرونت کنه

من سنتی دوست نداشتمخودم آشنا شدم که مزایا و معایب خودش رو دارهاینکه از قبل خوب طرف رو میشناسی، صمیمی ...

اتفاقا من قبلا رابطه ای داشتم که به قول تو صمیمی بودیم اما رغبتی نشون ندادن به ازدواج ،الان پشیمونن هم خودش هم خانوادش خب دیگه به چه درد میخوره