وای خدا مامانم خیلی وقته دنبال همچین چیزی میگرده الهی بمیرم هی به من میگه چیزی پیدا نکردی
میشه آدرس این سایتو بدی بهم اگه میشه
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه همون لحظه برداشت زد یا باید عضو جمع کنیم تا بعد؟چون من خودمو خودم کسی ندارم بیارم 😅
یکی سایت میلی ک هرکس بیاری تقریبا 30 تومن میده milli-y5bvx این کد بزنی کد نزنی هیچی نمیده
یکی هم صرافی او ام پی فینیکس یک جشنواره گذاشته که برای ثبت نام و دعوت پول میده که حتی میشه همون لحظه برداشت کرد و اینکه ثبت نام و احراز هویت کلا یه دقیقه بیشتر وقتتونو نمیکیره از دستش ندید و با کد معرف ثبت نام بتونید برداشت کد معرف XQZZ5ZGNZ با این کد ثبت نام کنید و مبلغش رو اول ثبت نام دریافت کنید بهترین فرصته