2777
2789
عنوان

به نظرتون خوشبختی یعنی چی

70 بازدید | 15 پست

چند وقتیه یه سوال ذهنمو درگیر کرده که دوست دارم از شما بپرسم. به نظرتون خوشبختی چیه؟ آیا به داشتن خونه و ماشین و رفاه مربوط میشه؟یا بیشتر به آرامش درونی و کنار خانواده بودن بستگی داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدتی پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر هم تحصیلات خوب داره صحبت میکردم...گفتم توی زندگی عمیقا" اِحساس رضایت و حال خوب داری؟

بهم گفت نه.........گفت هیچ اِحساسی ندارم ...انگار حِس پوچ بودن دارم.......کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست....حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

آرامش روانی و سلامتی خودت و عزیزانت به همراه اینکه خدا کنارت باشه همیشه

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

یعنی آدم خیالش راحت باشه از همه چی یعنی بتونیم انقدر به خدا توکل کنیم که خودش بچینه زندگیمون و و ما از تکیه گاه محکمی ک داریم و خدا هست آرامش بگیریم

همه چیز زندگی نوبتیه ،نوبت منم میرسه

خوشبختی یعنی شاد بودن وصل بودن به انرژی خدا 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

مدتی پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر ه ...

درسته برای شادی و خوشبختی باید به درون خودمون رجوع کنیم 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹