2777
2789

خواهرم واسه این ازدواجش تو روی پدرم وایساد و از شهرمون که مرکز استانه قبول کرده بره شهر شوهرش که یه لول از شهر ما  پایینتره  ازدواج کنه و مادر من مریضه الزایمر و سرطان  وداره از مادر مریضش هم  میگذره 

بعد پسره گفته با پول وام ازدواج دوتا خونه میخوام رهن کنم ، دوتا خونه قد قفس و افتضاح مثه سوییت مجردی

یکیش برا مادرم که جفتم باشه  چون پدرش فوت کرده   یکیش برا خودمون ، 

البته خواهرم مهریه هم نذاشته و عروسی هم نمیخواد بگیره و اینکه حهیزیه هم نداده فقط وسایل اشپزخونه خریده با لباسشویی میخواد بگیره

ما واقعا زور داره اول ازدواج که زن و شوهرا همه زورشونو میزنن 

خودشون رو جمع و جور کنن این اقا میخواد خونه مادرشم نو کنه و از سهم وام ازدواج بزاره واسه مادرش

با سیاست یاد بدید خواهرم چکار کنه که پسره به هدفش نرسه و ادم بده هم نشه 

پسره ۵ تا برادر دیگه هم داره 

پس مامانش تا الان کجا زندگی میکرده؟؟ اصلا سیاست لازم نیست همین اول کاری بهتره که تکلیف خودشو روشن کنه بگه من واممو برا همچین چیزی استفاده نمیکنم بعدم من از خانوادم دارم دور میشم چه دلیلی داره که تو انقد زور بزنی مامانت بغل دستت باشه 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به خواهرت رحم کنه😱😱😱😱

من نمیدونم چرا میخوان ازدواج کنن یادشون میوفته پدر و مادر دارن

خب اول برای مادرش یه کاری می‌کرد

بعد به فکر ازدواج میوفتاد

پسره از خواهرت به عنوان ابزاری برای وام استفاده میکنه

شما میخوای کاری کنی یا خواهرت دنبال راه حله ؟ چون اینجوری که تعریف کردی خواهرت همه جوره میخواد راه بیاد با شوهرش . ممکنه با این قضیه هم مشکلی نداشته باشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

سایاست میاز نیس یا باید بسوزه بسازه یا تمومش کنه 

اخه این پسر حاضر نیس دوقدم نه ننش دور بشه اونوقت خواهرت ول کرده رفته شهرستان 

مهریه که نگرفته عروسی هم که نه 

بنظرم تا پسره بیرونش نکرده با یه بچه خودش تموم کنه بهتره 

زنی که خرج داره ارج داره