2777
2789
عنوان

واکسن نی نی م

84 بازدید | 12 پست

سلام.بچه ها من نی نیم دو ماهشه سرماخورده واکسنشو قرار بود یه هفته دیر بزنم.الان یه هفته شده ولی سرماخوردگیش خوب نشده.بنظرتون چیکار کنم؟اگه واکسنش بازم عقب بیفته اشکالی داره؟

اصلا عجله ی واکسنو نداشته باش مهم اینه بچه از هر لحاظ سالم باشه. تب و سرماخوردگی  و اسهال داشته باشه نمیزنن حتی اگه بگذره از وقتش. اصلا اشکال نداره. بمحض اینکه دیدی خوب شد ببر بزنش.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخورش بده وجاشوگرم کن تا انشالله بهترشه.زودتر واکسنشوبزنی بهتره.منم دخترم تازه واکسن دوماهگیشو زده ولی پاش عفونت کرده😢😢

اعتمادکردم ولی پشیمونممم خدا ب داد دلم برس

واکسن نباید زیاد عقب بیوفته چون باید تو زمان مشخص بدن رو ایمن کنه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔