چند روز بود تو خونه هی بهم میگفت مفت خور منم به شوخی رد میکردم جوابشو میدادم این تو دلم مونده بود گفتم من دارم تو خونه زحمت دوتا بچه رو میکشم حقم نیست اینجوری بگه ،، امشب داشتیم میخابیدیم گفتم فردا سرکار میری گفت باید زود برم ، منم پیش خودم گفتم منم زود بخابم صبح بلندشم صبحانه حاضر کنم ، من خوابیدم این آقا بعد من بیدار شده تو گوشی فیلم زده صداشم زیاد کرده هر هر کر کر میخنده ، من یه سردرد شدیدی گرفتم از صداشون دیگه نتونستم بخوابم ، چیزی نگفتم میدونستم کدوم فیلمو میبینه گفتم اخراشه الان تموم میشه میخابه ، دیدم نه باز من بلند شدم اصلا انگار نه انگار به روی خودش نمیاره ، منم عصبانی شدم گفتم میشه صداشو خفه کنی گفت چیه سگ شدی پاچه میگیری
گفتم درست حرف بزن خب نمیبینی منو بچه ها خوابیدیم اهمیت نمیدی چرا ، تو خوابیدی من دست به سیاه و سفید نمیزنم هیچ سرو صدایی نمیکنم تو راحت بخوابی اون موقع تو اینجوری سردرد بنداز تو جون من نمیتونی موقع دیگه فیلمتو نگاه کنی تو مگه صبح نمیری سرکار چرا باید تا ۴ صبح بیدار باشی ، گفت به تو ربطی ندارد فیلم نگاه کردن جرمه من خودم میدونم کی برم به تو ربطی نداره و تو برای من هیچی نیستی و خلاصه همه چی بارم کرد منم جوابشو میدادم ، دید من کم نمیارم اومد مثلا منو با کتک زدن بترسونه ، منو میزد منم از خودم دفاع میکردم ، حالا تهدید میکنه میگه صبح نشونت میدم راهی بیمارستان میکنمت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این خیلی منو کتک زده من هیچ کاری انجام ندادم حتی از خانوادمم پنهون کردم ، ولی این سری بزنه به نظرتون اقدامی انجام بدم بهتر نیست؟ بچه هارو چیکارکنم ؟ کسی اگر اطلاعاتی داره میشه کمکم کنید باید چیکارکنم ، مثلا اگر کتک بزنه کجا برم اقدام کنم
نمیزنه دیگه خواسته بترسونتت تو اوج عصبانیت شاید این اتفاق بیافته ولی بعد دیگه نمیکنه
از زدنش نمیترسم فقط نمیدونم این سری محکم کاری کنم یا نه ، بحث دوتا بچه هم وسطه نمیدونم چیکارکنم اقدام کنم یا خانواده رو در جریان بزارم نمیدونم واقعا همینجوری موندم ، سری پیش که زد سیاه و کبودم کرد باز هیچی نگفتم نزاشتم کسی بفهمه