2777
2789

من جوکر نمیبینم ولی یه کلیپ دیدم که برای جوکر بود مهسا طهماسبی خیلی بد با سحر حرف زد بنظرم بدجور دل سحر شکست😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهشو نگا کنی بنده خدا چیزی نگفته ک متاسفانه ادما ی چیزیو خیلی بزرگ میکنن شاید همین سحر خودش ب دل نگرفته باشه یا ب دل گرفته اما بیخیال قضیه شده کشش نداده ولی خیلیا هستن ب دل بگیرن دیگه ول کن نیستن 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
میشه بگی چی گفت

داشت می گفت این بچه داره این بچه داره فلانی نداره که سحر گفت ببخشیدا من کودک دارم کودک درونمه بعد مهسا طهماسبی گفت عذر می خوام الآن این کودک درون شماست که از پشت سه تا شیشه عینک داره نگاه میکنه

حالا دقیقش رو یادم نمیاد ولی همین جوری بود تقریباً 

خیلی بد گفت