2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی ازدواج میکنم؟🥺

ببین من خدا و پیشگو نیستم اینده ای که خدا نوشته رو هم جسارت نمیکنم راجع بهش پیشگویی کنم فقط و فقط صدایی که تو  ذهنم اومد بهت میگم یک الی سه سال 

وقتی خودتو دوست داشته باشی میفهمی خدا چقدر دوست داره شکر گذاری یادت نره مطمعن باش خدا دوستت داره که ...

من ک هر شب هرلحظه به یادشم مگ ثانیه ای هست ک من یادش نباشم ولی منو محل نمیذاره😭

الان من ۱ساله تمامه دارم التماسش میکنم هیچییی😭

نروبان و پله های طرقی برای رسیدن به اون نعمت زمانیکه خدا درخواست بنده اش رو به اجابت نمیرسونه یا در اون دنیا و آخرت مزد ش را میده یا در آینده چند برابر ش رو میده 

دیگه به قول شاعر ا بالا تر از سیاهی که رنگی نیست یا اصلا تا شب نشود صبح پدیدار نشود هر خوشی و خوبی یه سختی و غمی داره تو سوره ضحی برو. معنی شو بخون کمه میگه  سوگند به شب که من تو را رها نکرده ام و.... برو همین الان بخون دلگرم شو بگیر بخوام بسپار به خودش