2777
2789

فروکنم توشکمم .انقدرخستم که دلم میخاد داد بزنم جیغ بزنم 

انقدر خستم که دلم میخاد همه دیوارهای خونه رو چنگ بندازم 

وحشی شدم دیگه خدایا به بزرگیت قسم خستم تمومش کن خدا 

دو رکعت نمازشب بخون با زیارت عاشورا 

دلت باز میشه و کمی امیدوار میشی امتحان کن

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندشب پیش همین حس وداشتم

تموم صبوریم وازدست داده بودم

اما وسط همه این گریه ها یاد مامانم افتادم

میدونم بدون من نمیتونه

بازم صبرکردم وصبر

صبحش زنگ زد مامان حالت خوبه؟دیشب خوابتو دیدم

دلم هری ریخت به خودم قول دادم به خاطرش قویتر وصبورتر بشم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چیشده عزیزم؟

خستم غم دنیا تو دلمه  نمیدونم از چی بگم و کدوم بگم .دخترمو با رضایت خودم از بیمارستان مرخص کردم .پدر بی غیرتش نگاشم نکرد یه هفته س هر دومون مریضیم 

عین خیالشم نیست کلافه شدم انقدر سرفه میکنه اخه مگه فقط بچه منه .چه گناهی کردم مادر شدم 

خسته نباشی دلاور فکر کنم روزای صیقل دادنت هست کمی صبر کنی کارصیقل دادن خدا تموم بشه و روزهای خوش نما ...

یه عمره که دارم صبوری میکنم ولی منم آدمم صبرم لبریز شده دیگه