2777
2789
عنوان

عمل اسلیو

146 بازدید | 26 پست

سلام خانوما شبتون بخیر .

عزیزان من میخواستم عمل کنم معدمو اونایی ک عمل کردن بیان کمک کننکدوم بیمارستان دولتی خوبه تیم جراحیش به کلینیک اعتماد ندارم 

و اینکه من تکمیلی ندارم کدوم بیمه مدت زمان انتظارش کمتره و سقف بالایی رو پرداخت میکمه

دولتی نرو فقط بیمارستان خصوصی دکتر خوب.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن خواهشا میترسم والا حتما جای درست حسابی برو نکن اخه دختر ورزش کن چیکار میخوای هم پول بدی هم ازیت در بهترین حالت زنده بمونی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نکن خواهشا میترسم والا حتما جای درست حسابی برو نکن اخه دختر ورزش کن چیکار میخوای هم پول بدی هم ازیت ...

مشکل اینجاست ک هر روز بدتر‌میشم از بین رفتم‌دیگ هر راهی رو رفتم نمیشه 

بیمه های تکمیلی بفهمن میخوای عمل کنی اصلا بیمه ات نمیکنن اسلیو برگشت داره حداقل بای پس کن ریسک عمل ر ...

اسلیو و بای پس دلبخواهی نیست! هرکی ریزه خواره بای پس میشه حجیم خوار هم اسلیو.

تامین اجتماعی بیمه عادیش ۱۵/۲۰ تومن رو میدن بعد از عمل تکمیلی یکم بیشتر میدن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
مشکل اینجاست ک هر روز بدتر‌میشم از بین رفتم‌دیگ هر راهی رو رفتم نمیشه

مگ در چه حدی هستی 

یکم پیاده روی کن سالم خودی انجام بده استرس نداشته باش به فکر سلامتیت باش ن اندام والا 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اگ خودمون لو ندیم اونا باز میفهمن؟؟

نه بابا بیمه واسه همین موقع هاس اصلا هم کاری ندارن بعد از عمل مقداری از هزینه رو میدن.

مگ در چه حدی هستی یکم پیاده روی کن سالم خودی انجام بده استرس نداشته باش به فکر سلامتیت باش ن اندام و ...

من الان ۱۰۷ کیلوام قدمم ۱۷۳ .پاهام واریس گرفته خودم دیابت گرفتم تپش قلب گرفتم پیشنهاد دکتر تغذیمه چون هیچ جوره ن با ورزش ن با رژیم اصلا نتونستم لاغر بشم‌

نه بابا بیمه واسه همین موقع هاس اصلا هم کاری ندارن بعد از عمل مقداری از هزینه رو میدن.

نمیدونید کدوم بیمه خوبه چون من تاالان اصلا سمت تکمیلی نرفتم استفاده ایم نداشتم حتی برای زایمانم 

من الان ۱۰۷ کیلوام قدمم ۱۷۳ .پاهام واریس گرفته خودم دیابت گرفتم تپش قلب گرفتم پیشنهاد دکتر تغذیمه چو ...

یعنی از چاقی دیابت گرفتی یا ارثی؟وبا عمل اسلیو خوب میشی؟

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
من الان ۱۰۷ کیلوام قدمم ۱۷۳ .پاهام واریس گرفته خودم دیابت گرفتم تپش قلب گرفتم پیشنهاد دکتر تغذیمه چو ...

واست ارزوی سلامتی و تندرستی دارم ان شاالله ک مشکلت حل بشه 

پیش دکترای متفاوت برو بعضی دکترا فکر جیبشونن