من دوروزبعدعقدگوشیشو خاموش کردتاشب.مردم ازدلهره.بعد زنگ زدیم مامانش گف رفته فلانشهرواسه کارسربازیش.بعدعروسیمون یه بارازش پرسیدم گف خاموش کردم چون ترسیدم یه هویی اززن گرفتن و خرج ومخارج واینا.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
تو خواستگاری گفته بود سیگار نمیکشه ک میکشید.البته دوسال ازم پنهان کرد بعد عروسی خودشو لو دادگف لب ب مشروب نمیزنه ک میزنه.اولین خیانتش وک فهمیدم قسمخورد تکرار نمیکنه که تکرار کرد و....
خیلی دروغ میگه کلا
آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...
من دوران عقد دانشجو بودم. واسه تولدش دو هفته تمام وقتای ازادمو میرفتم واسش دنبال کفش میگشتم..تا اخر سر براش انتخاب کردم. میخاسم سوپرایزش کنم. بعد که بردم دادم بهش هر بار می گفتم بپوش بهانه میورد...دیگه چیزی نگفتم. یه۳سال بعد که ازدواج کردم رفتم خونه خواهرش دیدم کفشا توی کفشای شوهر خواهرشن....خیلی ناراحت شدم خیلی