2777
2789

من یکی دو روز مونده ب تخمک گذاریم نزدیکی داشتم الانم یه هفته مونده ب پریودیم میخوام ببینم چ روشی مطمئنه که بدونم لقاح شده یا نه خیلی عجله دارم تا پریودی نمیتونم صبر کنم امروز بی بی چک منفی نشون داد خورد ذوقم ممکنه درس باشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که زوده بی بی چک نشون بده.  ولی اگه خیلی عجله داری میتونی بری سنو چون کیسه بارداری اگه تشکیل شده باشه سونو احتمالا نشون بده

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

بتا

گرچه فکر نکنم الان hcg ترشحش شروع بشه 

یک هفته صبر 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

میترسم برم بگه نه بخوره تو دوقم

پس باید وایسی تا وقت پریود.  ازمایش خونم الان فک نکنم نشون بده.  اصن ادم زودتر از موعد نباید کنجکاوی کنه چون میخوره تو ذوق.  باید صبر کرد تا پری بیاد اگه نیومد دست بکار شه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

دادم دیگ منفی بود

خب الان اصلا جایگزینی نشده که کوریونت hcg ترشح کنه

صبر کن ی هفته 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

پس باید وایسی تا وقت پریود. ازمایش خونم الان فک نکنم نشون بده. اصن ادم زودتر از موعد نباید کنجکاوی ...

کاش بشه این ماه واقعا من این ماه دقیق روز تخمک گذاریم نزدیکی داشتم بعدش تا دیروز نداشتم تا خوب باشه اسپرم ها

زوده حداقل اختلاف نزدیکی با آزمایش 14 روزه بوده واسه من ک نشون داد

بعد آخرین رابطم ۱۰ روز بعدش پریود شدم

و باز برای دومین ماه این ماه پریود شدم

لخته خون میبینم تو پریود

ولی بیشتر از ۳ روز نمیشم بعدش هم خیلی کم میاد در حد خون کم 

خیلی میترسم از بارداری 😭

دو تا هم بی بی چک زدم تو دو روز مختلف منفی بود

بی بی چک مدیکور

خیلی میترسم چون خانمای اینجا میگن با وجود پریودی و خوریزی کامل هم میشه باردار هم بود و استثنا هس

از این استثناها میترسم

واقعا خیلی میترسم خیلیییییی

اصلا آرامش ندارم 

تو این دو ماه دوبار صبح دیدم خون میاد از دهنم از گلوم بود یا معده نمیدونم

شایدم از استرسه😭 نمیدونم چ مرگمه

احتمال بارداری هس؟

ب نظرتون امکان داره؟؟ چیکار کنممم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/