2777
2789
عنوان

فرار از خونه

266 بازدید | 15 پست

یه ماهه به سرم زده فرار کنم...کاش میشد زندگیمو بدم دست یکی...بعد فرار کنم.... اصلا ذره ای آرامش،ندارم...خدا کجاست چرا منو نمیبینه....خسته شدم از بس صداش زدم.....

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

منن دلم میخاد از خونه شوهرم فرار کنم برم تو به روستا زندگی کنم

وضع تو از،منم بده...من یه ساله جدا شدم...کلا بعد وازد رابطه شدم یه ماهه کات...خسته ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت کمه

خسته ام...اندازه یه زن ۶۰ ساله...خودم از هر لحاظ عالی...احساس خوشبختی نمیکنم....بریده ام

صبر کن زود تصمیم نگیر برا زندگی مجدد

صبرم لبریز شده...شانس زندگی دیگه ندارم...خانواده داغون

به حرف اون اقا گوش نده راجب ازدواج موقت!! فرار نکن! بمون و پافشاری کن برای مستقل بودنت با اه و ناله چیزی حل نمیشه!! مشکلات بیشتر برای خودت به وجود نیار!! یه دو دیقه نرو تو رابطه ازدواج موقت و فلان نکن بببنیم چه خاکی باید توی سرمون بریزیم!!!!!! مردا نجات دهنده تو نیستن فقط هوا و هوسن

به حرف اون اقا گوش نده راجب ازدواج موقت!! فرار نکن! بمون و پافشاری کن برای مستقل بودنت با اه و ناله ...

خسته ام از زندگیم....کم آوردم...در حدی که یکی اعتمادکنم کمکم کنه هر جا باشه الان از خونه میزنم میرم پیشش...