2777
2789
عنوان

دوستام فیکن یا مشکل از منه

52 بازدید | 5 پست

سلام دوستان  شبتون بخیر. 

راستش من یه دختری هستم که فوق العاده ارتباط گرفتن با بقیه برام سخته.اما اگه ارتباط بگیرم با یکی ،همه تلاشمو میکنم تا نگهش دارم و خوشحال باشه .با هم نسلیام نه اینکه فرق داشته باشم،ولی خب بعضی رفتاراشونو درک نمیکنم، فکر میکنن با بی احترامی به بقیه خفن به نظر میان. بیشتر اوقات خوش زندگیم تو خلوت خودم   یا با خانوادم بوده و هیچچچوقت دوستی نداشتم تو زندگیم. دوران ابتداییم که جدی داشتم برای تیزهوشان میخوندم و با خودم میگفتم اگه قبول شم راهنماییم قراره عالی پیش بره و کلی دوستای مهربون و درسخون داشته باشم.قبول شدم. ولی  بچه های کلاسمون همه باهم دوست نبودن و تبدیل به دو اکیپ شدن.منم که شانسی تو یه اکیپ افتادم.اون یکی اکیپ همیشه باهامون مشکل دارن. منم با یه دختر  ارتباط گرفتم. دوتامون برای درس تلاش میکردیم و کلی کمک هم تو درس کردیم و کم کم دوست شدیم. و ائن سال دوتامون  جزو رتبه های برتر مدرسه شدیم. ایشون بسیار  برونگرا و سرزنده و باهوش هست. من و این دوستمون وارد یه اکیپ شدیم. و کم کم تابستون شد و یه گروه زدیم. و من تو این گروه تمام تلاشمو کردم که تنها دوستامو نگه دارم. چون من معمولا تابستونارو خوب استراحت میکنم کلی پیام میدادم چون تو  فصل درس میدونم زیاد وقت نمیکنم ....و هدفم درسمه.این دختر که بهتون گفتم یه دفعه خودش شروع کرد به شوخی و باهم صمیمی شدیم .همه باهم شوخی میکردن. متوجه شدیم ظرفیت شوخی دوستانه دارن. پس خودمون چهار  پنج نفر به هم فحش  های دوستانه میدادیم مثل بثیه دوستا و کسی  هم نمیگفت که اذیته و منم  دیدم بقیه خوششون میادد از این کار. پس منم شروع کردم به این و استقبال خوبی هم داشت. فقط داشتم تلاش میکردم که همونطور که اونا دوست دارن باشم. 

اما مهر که شد و مدرسه شروع شد منو کم کم کنار گذاشتن و دوستای جدید پیدا کردن. من هر موقع که اونا نیاز داشتن بودم.باهاشون حرف میزدم. اما وقتایی که من حالم خوب نبود.... دیگه کم کم فقط بخاطر درس خواستنم.

من فکر میکردم که اون دختره و من بهترین دوستای همیم .اما  بهش احترام میزارم که دلش میخواد با بقیه افراد اکیپ صمیمی تر باشه.اما نمیخوام که کلا کنارم بزاره. جالا اازش یه تاپیک پیدا کردم. تابستون اینو نوشته بود عنوانش هم نوشته  بود دوستای بدرد نخور من  

تاپیکش

آقا من قراره که به مدت روی خودم و لایف استایلم وقت بذارم💕همه کارهایی که لازمه رو انجام دادم اما توی یه کاری موندم ، نمیتونم تصمیم بگیرم🙃من توی مدرسه كلا تنهام🥲تقريبا هم نصف کلاس با من کنار نمیان🫠

کلا فکر میکنن که من باهاشون فرق دارم و ...💅🏻اما یه چند تا دوست دارم خیلی هم تاکسیک نیستن🥺حداقل من اینجوری فکر می کنم😑

اما واقعا به پیشرفتم کمک نمیکنن🙃 یه جورایی خیلی پرو شدن و از حدشون فراتر میرن😑یه گروه داریم که کلا توش چرت و پرت میگن💔مردم و حتی منو مسخره میکنن و میگن شوخیه به وقت ناراحت نشيااااا🥲

شاید از نظر بعضیا همیچین اکیپی اوکی باشه اما من خودم حس خوبی نمیگیرم🥺

می خوام که از گروهشون با یه پیام در مورد اینکه من دارم روی زندگیم کار میکنم یه مدت ترک بزنم💕

اما فقط میخوام فقط يكممم حد خودشون رو بدونن و دست از این وضع مضخرف بردارن💔

نمیدونم منظورم رو میفهمین یا نه؟😩

اونا تنها دوستهای منن🥲کلا آدم برونگرا و اجتماعی ای هستم نمی‌ تونم تنهایی سر کنم🙁

اما همشون بی انگیزه و بی هدف و پر از حرف و تفکرات مضخرفن🙁

میخوام یه راه بهم پیشنهاد بدین که یکم بفهمن و حد خودشون رو بدونن🤕

و اینکه قبلا هم بهشون گفتم از این کارامون و وضعیتمون خسته شدم و بیاین فقط یکم جدی تر باشیم💕 اما با همین حرفم باز مسخره شدم🎀 نه این که به وضوح مسخرم کنن! اما حرفم رو به سخره گرفتن🫠

اگه میدونستم اذیته...اخه خودش اگه درست تر میگفت ببهم منم همونجور که خودش میخواست میشدم. حنی تو یکی از پستا گفته بود میخوام از اکیپشون در بیام چون آدمای مزخرفین. دلم شکست واقعا جون اصلا. همیشه خودش اینجور بحثارو شروع میکنه و بعد به ما میگه بی هدف؟ تازه گفت به پیشرفتم کمک نمیکنن.مگه ما وسیله هستیم که بخواد ازمون استفاده کنه تا پیششرفت کنه؟صرفا میخوایم کنار هم خوشحال باشیم. بازهم میگم به تفکرش احترام میزارم ولی چرا  با خودمون درست  و جدی حرف نزد؟البته میدونین چی جالبتره؟اینکه  خودش الان به قول خودش داره حرف های بی هدفانه و چرتو پرت میزنه. اما با ادمای جدید..یعنی الان من تنها شدم  و انداختنم دور کاملا.... گقته بود تو تاپیکه که میخواد فاصله بگیره ولی الان خودش از همین چیزا چند درجه بدتر میگه و خودش منو دور انداخته.(درسشم قویه در غین حال)دوستان تصمیم دارم که دوست بمونم ولی تو دوستی غرق نشم  یعنی به قولا دوست باشم و نباشم...بنظرتون درسته؟ببخشید از ساعت خوابم گذشته فرذا جواب میدم به پست ها اگر باشن ببخشید زیاذ شد..شبتون بخیر باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی یعنی نام کاربری همو تو نی نی سایت میدونید😂

چه جالبع 

خب الان اونو تایپکتو میخونه😂🤦🏻‍♀️

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

ولی یعنی نام کاربری همو تو نی نی سایت میدونید😂چه جالبع خب الان اونو تایپکتو میخونه😂🤦🏻‍♀️

من با روش های سایبری مال اونو پیدا کردم اون نکیدونه نینی سایت دادرممممم