2777
2789

دخترم 25 روزشه ... همش فکر می کنم گشنشه... آخه هی گریه می کنه و هی ممه می خواد ... وقتی سینمو فشار می دم گاهی اوقات چیزی نمیاد گاهی اوقات قطره ای شیر میاد ... اونموقع ها که چیزی نمیاد اگه بچه بمکه بعدش فشار بدم شیر میاد ... ای یعنی شیر ندارم؟؟ شما هم اگه سینتونو فشار بدین شیر قطره ای ازش میاد ؟ پودر گالاکتومید و قطره شیرافزا و عرق رازیانه و زیره و کله پاچه و سیرابی :( هم دارم می خورم ... نمی دونم دیگه چی کار کنم ... مال شما چی جوریه؟

ببین عزیزم از روی جیش بچه باید بفهمی شیر خوب میخوره یا نه.روزی هشت بار باید جیش کنه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
ببین عزیزم از روی جیش بچه باید بفهمی شیر خوب میخوره یا نه.روزی هشت بار باید جیش کنه

من با شمردن جیش واقعاً مشکل دارم ... از کجا بفهمم پوشکش که خیس شده یه بار جیش کرده یا چند بار من معمولا هر 2-3 ساعت پوشکشو چک می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تو ماه اول تولد بچت سینتو که فشار میدادی چه قدر ازش شیر میومد؟ با یه بار فشار منظورمه نه دوشیدن

عزیزم شیرتو تند تند بدوش وکیسه آب گرم بزار روش..وبزارنینی خیییلی مک بزنه.منم دخترم ۲ماهشه..روزی ۷بار جیش میکنه وگاهی اوقات سینم نیم ساعت دهنشه..

اعتمادکردم ولی پشیمونممم خدا ب داد دلم برس
اگه فک میکنی گشنشه و شیرت کافیش نیست زیر نظر متخصصش بهش شیر خشکم بده

می خوام اول مطمئن شم واسه همین می پرسم اونایی که شیر میدن چه قدر شیر از سینشون بیرون میاد با فشار دست